مقاله بررسی تأثیر پوشش TiO2 بر قابلیت ترشوندگی ذرات B4C به وسیله مذاب آلومینیم و بررسی خواص مکانیکی کامپوزیت‌های Al-B4C


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر پوشش TiO2 بر قابلیت ترشوندگی ذرات B4C به وسیله مذاب آلومینیم و بررسی خواص مکانیکی کامپوزیت‌های Al-B4C دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر پوشش TiO2 بر قابلیت ترشوندگی ذرات B4C به وسیله مذاب آلومینیم و بررسی خواص مکانیکی کامپوزیت‌های Al-B4C  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر پوشش TiO2 بر قابلیت ترشوندگی ذرات B4C به وسیله مذاب آلومینیم و بررسی خواص مکانیکی کامپوزیت‌های Al-B4C،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر پوشش TiO2 بر قابلیت ترشوندگی ذرات B4C به وسیله مذاب آلومینیم و بررسی خواص مکانیکی کامپوزیت‌های Al-B4C :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

کامپوزیت های Al-B4C به دلیل خواص کششی و مقاومت سایشی بالای خود کاربردهای زیادی در صنایع نظامی، هوا فضا و غیره دارند . ریخته گری گردابی یکی از روش های مطلوب برای تولید این کامپوزیت ها می باشد، چرا که ارزان قیمت بوده و تنوع گسترده ای از مواد و شرایط تولید را می تواند پوشش دهد . با این وجود ذرات B4C توسط مذاب آلومینیوم به خوبی تر نمی شوند . در این پژوهش، ضمن طراحی و ساخت سیستم ریخته گری، کامپوزیت هایی با ۵ ، ۱۰ و %۱۵ حجمی کاربید بور توسط ذرات معمولی و همچنین پوشش داده شده باTiO2به روش سلژل در دو دمای۱۰۰۰°C و ۸۰۰ ریخته گری شدند . تاثیر پارامترهای پوشش دهی و افزایش دمای ریخته گری، خواص مکانیکی و همچنین ریزساختار این کامپوزیت ها مورد بررسی قرار گرفتند . مشاهده شد که سختی و استحکام کششی برای نمونه های حاوی ذرات پوشش دار و ریخته گ ری شده در ۱۰۰۰°C در مقایسه با نمونه های مشابه ساخته شده در ۸۰۰°C و همچنین نمونه های حاوی ذراتبدون پوشش بیشتر بوده، همچنین این خواص با افزایش کسر ذرات نیز ( تا %۱۰حجمی ) افزایش یافته است . پراش اشعه X نیز نشان داد که توزیع ذرات B4C در داخل زمینه نمونه های حا وی ذرات پوشش دار افزایش یافته است . به طور کلی نتایج حاکی از آن است که تولید این کامپوزیت ها به روش گردابی در صورت استفاده از پودرهای معمولی کاربید بور موفقیت آمیز نبوده، در حالی که اعمال پوشش بر روی ذرات و همچنین افزایش دمای ریخته گری می تواند وارد شدن ذره به داخل مذاب و در نتیجه ترشوندگی را تا حدودی افزایش دهد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.