مقاله درصدکاهش وزن مانده های سیب زمینی پس از مایه زنی با برخی از قارچهای ساپروفیت خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله درصدکاهش وزن مانده های سیب زمینی پس از مایه زنی با برخی از قارچهای ساپروفیت خاک دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله درصدکاهش وزن مانده های سیب زمینی پس از مایه زنی با برخی از قارچهای ساپروفیت خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درصدکاهش وزن مانده های سیب زمینی پس از مایه زنی با برخی از قارچهای ساپروفیت خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله درصدکاهش وزن مانده های سیب زمینی پس از مایه زنی با برخی از قارچهای ساپروفیت خاک :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

مانده های کشاورزی در خاک کشتزارها می توانند دشواریهای گوناگونی پدید آورند . یکی از محصولات مهم استان همدان، سیب زمینی است که پس از برداشت غده ها، مانده های آن عمدتاً سوزانده شده که باعث فرسایش خاک، . از سوی دیگر به دلیل مواد ضد مغذی موجود در سیب زمینی آلودگی محیط زیست و فقیر شدن خاک از ریز جانداران مفید می شود از آن نمی توان به عنوان خوراک دام در جیره نشخوار کنندگان بهره گیری کردبرخی از مواد آلی به کندی و برخی به آسانی فروزینه می شوند . مواد آلی که دارای C/N بالایی هستند به عنوان کود نمی توانند مورد استفادهقرار گیرند و با فرآیند تجزیه زیستی مقدارC/Nبقایای آلی به هنگام تجزیه کاهشوزن پیدانیز کاهش می یابد میکنند . بنابراین درصدکاهشوزن ۱ میتواند بعنوان یکی از شاخصهای فرایند تجزیه زیستی ۲ مورد توجه قرار گیرد . درهنگام تجزیه بیولوژیکی ماندههای کشاورزی در جریان شکسته شدن مواد آلی به مواد معدنی ریز جانداران تنفس انجام میدهند که شدت تنفس نیز میتواند بیانگر شدت فعالیت ریزجانداران در جریان تجزیه باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.