مقاله ارزیابی سطح بهینه قطعه زراعی از جنبه های فنی، اقتصادی و عملیات اجرایی، مطالعه موردی: دشت چمچمال کرمانشاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی سطح بهینه قطعه زراعی از جنبه های فنی، اقتصادی و عملیات اجرایی، مطالعه موردی: دشت چمچمال کرمانشاه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی سطح بهینه قطعه زراعی از جنبه های فنی، اقتصادی و عملیات اجرایی، مطالعه موردی: دشت چمچمال کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی سطح بهینه قطعه زراعی از جنبه های فنی، اقتصادی و عملیات اجرایی، مطالعه موردی: دشت چمچمال کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی سطح بهینه قطعه زراعی از جنبه های فنی، اقتصادی و عملیات اجرایی، مطالعه موردی: دشت چمچمال کرمانشاه :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

مراجع مختلف علمی توصیه های مختلفی در زمینه سطوح بهینه تحت پوشش کانال ها، از جمله سطح بهینه یک قطعه زراعی (سطحی که تحت آبخور کانال درجه ۴ قرار می گیرد )، ارایه نموده اند . در این مقاله، سطوح قطعات زراعی واحد عمرانی الف پروژه چمچمال در گروه های زیر ۳ هکتار ۳ تا ۴، ۴تا ۵، ۵تا ۶، ۶تا۷، ۷ تا ۸، ۸ تا ۹، ۹ تا ۱۰ و بیشتر از ۱۰هکتار طبقه بندی شده و انجام عملیات احداث شبکه فرعی و تجهیز ونوسازی این قطعات از جنبه های مختلف فنی و اقتصادی و سهولت اجرایی ارزیابی شده است . نتایج حاصل از این بررسی نشان داده است که قطعاتی با سطح ۵ تا ۷ هکتار کمترین مشکلات و بهترین بازدهی را داشته اند . عملیات احداث شبکه فرعی و تجهیز و نوسازی واحد عمرانی الف دشت چمچ مال از سال ۱۳۸۲ آغاز و در سال ۱۳۸۵ پایان یافته و مطالعات فوق مبتنی بر تجربیات اجرایی در این پروژه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.