مقاله بکارگیری استاندارد ISO15704 و چارچوب معماریDoDAF برای یکپارچه‌سازی سازمانی لجستیک مشترک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بکارگیری استاندارد ISO15704 و چارچوب معماریDoDAF برای یکپارچه‌سازی سازمانی لجستیک مشترک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بکارگیری استاندارد ISO15704 و چارچوب معماریDoDAF برای یکپارچه‌سازی سازمانی لجستیک مشترک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بکارگیری استاندارد ISO15704 و چارچوب معماریDoDAF برای یکپارچه‌سازی سازمانی لجستیک مشترک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بکارگیری استاندارد ISO15704 و چارچوب معماریDoDAF برای یکپارچه‌سازی سازمانی لجستیک مشترک :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

لجستیک مشترک فرصتی برای مدیریت بهینه امکانات و منابع آمادی موجود در سطح نیروهای نظامی یک کشور، برای دستیابی به اهداف عملیاتی مطلوب را فراهم می‌سازد. تاکنون تلاشهای پراکنده ای برای تحقق لجستیک مشترک در سطح نیروهای مسلح کشور صورت گرفته است که در عمل منجر به نتیجه مطلوب نشده است. در این مقاله بر آنیم تا چارچوب معماری مناسبی برای یکپارچه‌سازی لجستیک مشترک ارایه دهیم. هدف اصلی از یکپارچه‌سازی، بهبود کارآیی کلی سیستم از طریق پیوند زدن عناصر آن بوسیله قابلیتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات است تا میزان اثربخشی و پاسخگویی بالاتر کل سیستم – در مقایسه با عملیات جزیره‌ای اجزای آن – حاصل شود.
برای یکپارچه سازی لجستیک مشترک از استاندارد ISO 15704 و پیوست آن(GERAM) استفاده می‌کنیم. این استاندارد که عصاره چندین معماری مرجع برای یکپارچه سازی است، الزامات و معماری تعمیم‌یافته‌ای برای یکپارچه‌سازی سازمان فراهم می‌سازد. از استاندارد ISO15704 و GERAM دو مفهوم اساسی چرخه حیات و چارچوب مدلسازی محتوا در این تحقیق بکار گرفته می‌شود. همچنین با توجه به محدوده نظامی بحث لجستیک مشترک در این تحقیق چارچوب معماری DoDAF که ویژه یکپارچه سازی و تعامل‌پذیری عملیاتی و سیستمی در حوزه دفاع است نیز مورد استفاده واقع شده است. مدلهای معماری توصیه شده در DoDAF برای توصیف ابعاد مختلف چرخه حیات یکپارچه سازی لجستیک مشترک بکارگرفته می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.