مقاله تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

مولیبدن Mo جزء عناصر ضروری کم مصرف برای گیاهان است که به صـورت آنیون مولیبدات ( MoO4 2- ( جذب گیاه شده، در ساختمان آنزیم های نیتروژناز، نیترات ردواکتاز، آلدئیداکسیداز و گزانتین اکسیداز بکار رفته است ( خلدبرین و اسلام زاده، ).۱۳۸۰ همچنین مولیبدن میزان پروتئین دانه، میزان محصول و قدرت جوانه زنی دانه گندم را افزایش می دهد ) Modi ، ).۲۰۰۲ سیلیسیم با استحکام ساقه در غلات ( برنج، نیشکر و گندم ) موجب کاهش خوابیدگی در گیاهان می شود . علاوه بر این دیواره سلول های بشره به وسیله لایه ای محکم از سیلیس آغشته می شوند ودر برابر
آلودگی های قارچی مؤثر واقع می شوند ( خلدبرین و اسلام زاده، ).۱۳۸۰ سیلیسیم کافی میزان جذب نور توسط گیاه را افزایش داده و باعث افزایش تولیدات فتوسنتزی می گردد ( خلدبرین و اسلام زاده، ).۱۳۸۰ همچنین Liang و همکاران (۱۹۹۴) گزارش کردند افزودن سیلیکات سدیم به خاکهای آهکی عملکرد دانه برنج را ۴/۶- ۲۰/۷ درصد و عملکرددانه گندم را به میزان ۴/۱-۹/۳ درصد افزایش داد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.