مقاله تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
مولیبدن Mo جزء عناصر ضروری کم مصرف برای گیاهان است که به صـورت آنیون مولیبدات ( MoO4 2- ( جذب گیاه شده، در ساختمان آنزیم های نیتروژناز، نیترات ردواکتاز، آلدئیداکسیداز و گزانتین اکسیداز بکار رفته است ( خلدبرین و اسلام زاده، ).۱۳۸۰ همچنین مولیبدن میزان پروتئین دانه، میزان محصول و قدرت جوانه زنی دانه گندم را افزایش می دهد ) Modi ، ).۲۰۰۲ سیلیسیم با استحکام ساقه در غلات ( برنج، نیشکر و گندم ) موجب کاهش خوابیدگی در گیاهان می شود . علاوه بر این دیواره سلول های بشره به وسیله لایه ای محکم از سیلیس آغشته می شوند ودر برابر
آلودگی های قارچی مؤثر واقع می شوند ( خلدبرین و اسلام زاده، ).۱۳۸۰ سیلیسیم کافی میزان جذب نور توسط گیاه را افزایش داده و باعث افزایش تولیدات فتوسنتزی می گردد ( خلدبرین و اسلام زاده، ).۱۳۸۰ همچنین Liang و همکاران (۱۹۹۴) گزارش کردند افزودن سیلیکات سدیم به خاکهای آهکی عملکرد دانه برنج را ۴/۶- ۲۰/۷ درصد و عملکرددانه گندم را به میزان ۴/۱-۹/۳ درصد افزایش داد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.