مقاله مدلسازی اعتماد در زنجیره تامین الکترونیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی اعتماد در زنجیره تامین الکترونیکی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی اعتماد در زنجیره تامین الکترونیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی اعتماد در زنجیره تامین الکترونیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی اعتماد در زنجیره تامین الکترونیکی :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

از آنجایی که موفقیت زنجیره تامین الکترونیکی اساساً به اعتماد سازمانهای موجود در آن وابسته است،‌ می توان ایجاد اعتماد در روابط آنها را از مسائل اساسی همکاری، هماهنگی و مدیریت زنجیره تامین الکترونیکی به حساب آورد. معمولا زنجیره تامین الکترونیکی در معرض دو دسته ریسک تکنیکی قرار دارند: یکی ریسکهای مربوط به تخریب زیرساختهای ارتباطی (که ستون اصلی زنجیره تامین می باشند) و دیگری تهدیدات مربوط به قابلیت اطمینان، صحت و یا در دسترس بودن اطلاعات و سیستمهای موجود در زنجیره تامین الکترونیکی(ریسکهای امنیتی). ایجاد و گسترش ریسک در زنجیره تامین الکترونیکی بدلیل ماهیت سایبر و مجازی آن بسیار رایجتر و سریعتراز زنجیره های تامین معمول و سنتی می باشد و نقش مهمی در سلب اعتماد شرکای تجاری موجود در این نوع زنجیره تامین دارد، که این مسئله دلیل اهمیت بیشتر پیاده سازی اعتماد در زنجیره تامین الکترونیکی می باشد.
در این مقاله در مورد مسائل حیاتی مؤثر بر اعتماد شرکای زنجیره تامین الکترونیکی ، تشخیص تهدیدات و ریسک های موجود در آن ، توسعه و پیاده سازی مدل اعتماد (Trust model) جهت مینیمم کردن ریسکهای موجود و ایجاد اعتماد بین شرکای تجاری زنجیره تامین الکترونیکی از دید تکنیکی بحث خواهد شد ، که می تواند به عنوان راهبردی در پیاده سازی و اجرای سیستمهای زنجیره تامین الکترونیکی امن و مورد اعتماد، اتصال به زنجیره های تامین جهانی و همچنین انتخاب شریک تجاری مورد اعتماد در زنجیره تامین الکترونیکی مد نظر قرار گیرد. در این راستا، وجود زیر ساختهای کلید عمومی (PKI) و مراکز اعتماد (CA) در ایجاد گواهی های الکترونیکی به عنوان مهمترین عناصر تکنیکی ایجاد اعتماد در زنجیره تامین الکترونیکی و گسترش زنجیره های تامین جهانی بررسی خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.