مقاله تأًثیر مقادیر و انواع مختلف کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأًثیر مقادیر و انواع مختلف کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف برنج دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأًثیر مقادیر و انواع مختلف کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأًثیر مقادیر و انواع مختلف کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأًثیر مقادیر و انواع مختلف کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف برنج :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

امروزه به دلیل استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی، مواد آلی زمینهای کشاورزی در ایران کاهش یافته و ترکیب خاک به بافت سخت و نامطلوبی تبدیل شده است . برای حل این معضل اساسی که کشاورزی جهان را تحت الشعاع قرار داده است تبدیل مواد زائد و اضافی اطرافمان به فرم قابل استفاده در کشاورزی می باشد در این راستا بهترین عمل، فرایند تبدیل مواد آلی موجود در زباله به کود آلی یا به اختصار کمپوست می باشد ( علیدوست، ۱۳۸۰) برنج پس از گندم دومین محصول مهم زراعی دنیا است، که نقش بسزایی در ًتامین غذای مردم جهان دارد ( خدا بنده، ۱۳۶۸ ؛ بدی و بصرا، ).۱۹۹۳ لجن فاضلاب، کمپوست و ورمی کمپوست منبع با ارزشی از مواد آلی و عناصر غذایی ضروری ( نیتروژن و فسفر ) و نیز عناصر کم مصرف گیاهی است ( واثقی، ).۱۳۸۰ همچنین استفاده توأم کود شیمیایی و کمپوست تاثیری بهتری روی گندم و کلزا داشته است ( کیلینگ و همکاران، ۲۰۰۳ و ریگی، ۱۳۸۲)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.