مقاله بررسی امکان کشت خفته نخود به عنوان راهکاری بوم شناخت برای افزایش عملکرد شرایط دیم در اراک با استفاده از شبیه‌سازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان کشت خفته نخود به عنوان راهکاری بوم شناخت برای افزایش عملکرد شرایط دیم در اراک با استفاده از شبیه‌سازی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان کشت خفته نخود به عنوان راهکاری بوم شناخت برای افزایش عملکرد شرایط دیم در اراک با استفاده از شبیه‌سازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان کشت خفته نخود به عنوان راهکاری بوم شناخت برای افزایش عملکرد شرایط دیم در اراک با استفاده از شبیه‌سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان کشت خفته نخود به عنوان راهکاری بوم شناخت برای افزایش عملکرد شرایط دیم در اراک با استفاده از شبیه‌سازی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

برای افزایش عملکرد گیاهان زراعی در شرایط دیم، راهکار های زیادی از جمله استفاده از مواد شیمیایی ضد تعرق ( مغایر با اصول کشاورزی بوم شناختی ) و افزایش تحمل خشکی پیشنهاد شده است که هر دو از کارآیی کمی برخوردار می باشند . در مقابل، استراتژی اجتناب از تنش خشکی ( و یا به بیانی، گریز از تنش خشکی ) ، کارآیی بالایی را نشان داده و می تواند از طریق اجرای کشت خفته به اجرا گذاشته شود . در این روش، بذر در اواخر پاییز و یا در اوایل زمستان، زمانی که دما پایین تر از دمای پایه برای جوانه زنی می باشد کشت می گردد . هدف از این مطالعه، بررسی امکان کشت خفته نخود در شرایط اقلیمی اراک بودکه طی آن، با استفاده از آمار هواشناسی روزانه درازمدت (۱۹۶۱-۲۰۰۴) و مدل سبز شدن نخود، تاریخ های مختلف کشت با فاصله زمانی ۱۰ روز مورد آزمون قرار گرفتند . نتایج نشان داد که در تاریخ های کشت مهرماه و نیمه اول آبان ماه، گیاهچه ها قبل از فرارسیدن سرمای زمستان سبز شده و از بین خواهند رفت . در مقابل، در تاریخ کشت ۲۵ آبان، گیاهچه ها در ۴ اسفند سر از خاک برآورده و احتمال مواجهه آنها با سرمای کشنده، قابل اغماض ۲) درصد ) می باشد . بر همین اساس به نظر می رسد که کشاورزان باید در دهه سوم آبان در اولین فرصت اقدام به کشت نمایند . در این شرایط،گیاهچه ها نسبت به کشت بهاره معمول منطقه، حدود ۵۰ روز سریع تر سبز خواهند کرد که بسیار حایز اهمیت است .
زیرا در این منطقه، وقوع تنش خشکی در مراحل انتهایی رشد و نمو بسیار معمول می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.