مقاله آمار جمعیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آمار جمعیت دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آمار جمعیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آمار جمعیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آمار جمعیت :

آمار جمعیت

سیمای جمعیت ایران‌ به روایت آمار
– جمعیت ایران درسال ۱۳۵۵ ۳۴ ملیون نفر
– جمعیت ایران درسال ۱۳۶۵ ۴۹۵ ملیون نفر
– جمعیت ایران درسال ۱۳۷۰ ۵۶ ملیون نفر
– جمعیت ایران درسال ۱۳۷۵ ۶۰۶ ملیون نفر
– جمعیت تهران درسال ۱۳۷۵ ۱۰ ملیون نفر بالاترین جمعیت شهری
– جمعیت سمنان درسال ۱۳۷۵ ۵۰۰ هزارنفر پائین ترین جمعیت شهری
– تابعیت ها درسال ۱۳۷۵ ایرانی ۵۹ملیون، افغانی ۸۵۰۰ نفر ، عراقی ۱۷۹۰۶۱ نفر، پاکستانی ۸۸۳۶ نفر، و در ردیف های بعدی تابعیت های ترکیه،جمهوری آذربایجان، جمهوری ارمنستان،ترکمنستان میباشند.

بر اساس گزارش مرکز آمار ایران در سال ۱۳۵۵ جمعیت کشور بیش از ۳۳ میلیون و ۷۰۸ هزار و ۷۴۴ نفر بوده است و سالانه رشدی معادل ۷‌/‌۲ درصد داشته است. در سال ۱۳۶۵ جمعیت کشور با رشد سالانه‌ای معادل ۹‌/‌۳

درصد، به ۴۹ میلیون و ۴۴۵ هزار و ۱۰ نفر رسیده است. این در حالی است که این میزان در آمارگیری سال ۷۰ ‌با وجود کاهش ۵‌/‌۲در صد ی رشد سالانه جمعیت، به ۵۵ میلیون و ۸۳۷ هزار و ۱۶۳ نفر و در سال ۷۵، جمعیت کشور با رشد ۵‌/‌۱ درصدی به ۶۰ میلیون و ۵۵هزار ۴۸۸ نفر افزایش یافته است.

آمار حاکی از آن است که در سال ۵۵ تعداد جمعیت مردان ۱۷میلیون و ۳۵۶ هزارو ۳۴۷ نفر و تعداد جمعیت زنان نیز ۱۶ میلیون و ۳۵۲ هزار و ۳۹۷ نفر بوده است. در سال۶۵ تعداد جمعیت مردان به ۲۵ میلیون و ۲۸۰ هزار و ۹۶۱ نفر و تعداد جمعیت زنان ۲۴ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۴۹ نفر رسیده است.

پنج سال بعد، یعنی در سال ۱۳۷۰ جمعیت مردان ، ۲۸ میلیون و ۷۶۸ هزار و ۴۵۰ نفر، در مقابل ۲۷ میلیون و ۶۸ هزارو ۷۱۳ نفر زن تخمین زده شده است.
نتایج آمارگیری جاری جمعیت نشان می دهد که تعداد جمعیت مردان در سال ۱۳۷۵ بیش از ۳۰ میلیون و ۵۱۵ هزار و ۱۵۹ نفر بوده است، در حالی‌که در همان سال تعداد زنان کشور ۲۹ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۳۲۹ نفر بوده است.
براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس ومسکن سال ۱۳۷۵، گروه سنی ۱۰تا۱۴ ساله با ۹ میلیون و ۸۰ هزار و ۶۷۶ نفر، بیشترین جمعیت را به خود اختصاص داده است. گروهای سنی ۵ تا ۹ ساله، ۱۵ تا ۱۹ ساله و ۰تا۴ ساله نیز در مرتبه‌های بعدی قرار داشته‌اند.

نتایج آمارگیری سال ۱۳۷۵ حاکی است که سن بیش از یک میلیون و ۲۰ هزار و ۹۳۶ نفر از جمعیت، زیر یک‌سال بوده است که ۵۲۴ هزار و ۹۲۷ نفر از آنان مرد و ۴۹۶ هزار و ۹ نفر نیز زن بوده اند. در سال ۷۵ جمعیت نوباوه (۵ تا ۱ساله ) بیش از ۶ میلیون و ۷۳۲ هزارو ۷۸۷ نفر بوده که ۳ میلیون و ۴۵۳ هزارو ۳۱ نفر از آنان مرد و ۳ میلیون و ۲۷۹ هزارو ۷۵۶ نفر زن بوده‌اند.

همچنین در سال ۷۵، ۸ میلیون و ۷۶۹ هزار و ۷۳۷ کودک ۶ تا ۱۰ ساله در کشور زندگی می کرده‌اند که از این تعداد ۴ میلیون و۳۰۴ هزار و ۹۹۷ نفر دختر و ۴ میلیون و۴۶۴ هزار و ۷۴۰ نفر نیز پسر بوده‌اند. آمارها حاکی است جمعیت ۱۴ تا ۱۱ ساله کشور در سال ۱۳۷۵ بیش از ۷ میلیون و ۲۰۲هزار و ۸۵ نفر بوده که تعداد ۳ میلیون و ۶۶۸ هزار و ۴۸ نفر از آنان مرد و تعداد ۳ میلیون و ۵۳۴ هزار و ۳۷ نفر از آنان زن بوده‌اند. در سال ۱۳۷۵، ۱۲میلیون و ۳۳۷ هزار و ۵۲۹ نفر در سن جوانی، یعنی در گروه سنی ۱۵ تا ۲۴ ساله قرار داشته‌اند. در همان سال تعداد ۶ میلیون و ۱۹۱ هزار و ۲۰۱ نفر از زنان و تعداد ۶ میلیون و ۱۴۱ هزار و ۳۲۸ نفر از مردان کشور، در گروه سنی جوانان قرار داشته‌اند.

بر اساس اعلام مرکز آمار ایران در سال ۷۵، ۲۱ میلیون و ۳۶۴ هزار و ۸۷۷ نفر نیز جزء جمعیت میان‌سال (۶۴ تا ۲۵ ساله) کشور بوده‌اند. همچنین ۱۰میلیون و ۳۶۴ هزار و۸۷۷ نفر از زنان کشور نیز در همان زمان میان‌سال بوده‌اند. این گزارش همچنین حاکی از آن است که ۱۰میلیون و ۸۵۶ هزارو ۷۵۷ نفر از مردان در سنین میانسالی قرارداشته‌اند.

در سال ۱۳۷۵، بیش از ۱ میلیون و ۳۸۲ هزار و ۴۴۸ نفر از جمعیت کشور را مردان ۶۵ سال و بالاتر و ۱میلیون و۲۱۲ هزار و ۷۳۳ نفر را نیز زن ۶۵ سال و بالاتر تشکیل می دادند. بنابراین تعداد جمعیت ۶۵ ساله و بالاتر در سال ۱۳۷۵، ۲ میلیون و ۵۹۵ هزار و ۱۸۱ نفر بوده است. این در حالی است که در سرشماری سال ‌ ۱۳۷۵ سن ۳۲ هزار و ۳۶۵ نفر از جمعیت نامشخص اعلام شده است.

اداره کل آمار عمومی وزارت کشور در سال ۱۳۵۵، تعداد کل خانوارهای کشور را ۶ میلیون و۷۱۱ هزارو ۶۲۸ خانوار اعلام کرد. بر اساس نتایج سرشماری سال ۱۳۶۵ این تعداد به ۹ میلیون و ۶۷۳ هزار و ۹۳۱ خانوار افزایش پیدا کرده است. در سال ۱۳۷۰ نیز این رقم به ۱۰میلیون و ۷۸۷ هزار و ۲۲۷ خانوار و در سال ۷۵ نیز به ۱۲ میلیون ۳۹۸ هزار و ۲۳۵ خانوار افزایش یافته است.
در سال ۱۳۶۵ بیش از ۵ میلیون و ۵۲۸ هزار و ۵۴۲ خانوار ساکن شهرها و ۴ میلیون و ۹۹هزار و ۸۵۷ خانوار نیز ساکن روستاها بوده اند. بر اساس آمارهای منتشر شده در سال ۱۳۷۰ تعداد خانوارهای روستایی به ۴ میلیون و ۲۰۳ هزار و ۷۲۲ خانوار و تعداد خانوارهای شهری به ۶ میلیون و ۵۲۳ هزار و ۸۲۴ رسید. در سال ۱۳۷۵ تعداد خانوارهای شهرنشین به ۷ میلیون و۹۴۸ هزار و ۹۲۵ خانوار رسید و تعداد خانوارهای روستایی در سال مذکور به ۴میلیون و۴۱۰ هزار و ۳۷۰ خانوار افرایش پیدا کرد.

نتایج سرشماری در سال ۱۳۷۵ حاکی است تعداد ۱میلیون و ۳۷ هزار و ۳۲۱ خانوار دارای سرپرست زن و تعداد ۱۱میلیون و۳۵۰ هزارو ۶۲۲ خانوار دارای سرپرست مرد بوده‌اند .در آن سال ۵۴۷ هزارو ۴۲۰ خانوار تک نفره و ۱میلیون و ۴۰۲ هزار ۹۴۸ خانوار، دو نفره وجود داشته است. در همان سال تعداد خانوارهای سه نفره نیز ۱ میلیون و ۹۷۶ هزار و ۸۶۴ خانوار بوده است.
بر اساس آمارهای منتشر شده، در سال ۱۳۷۵، تعداد ۲ میلیون و ۲۷۸ هزار و ۹۷۸ خانوار چهار نفره در کشور وجود داشته است. آمارها همچنین نشان می‌دهند ۱ میلیون و ۹۷۴ هزار و۸۲۲ خانوار دارای پنج نفر عضو و تعداد ۱میلیون و ۵۷۱ هزار و ۳۹۲ خانوار دارای ۶ نفر عضو بوده اند. در همان سال تعداد خانوارهای ۷ نفره، ۲ میلیون و ۶۳۵ هزار و ۵۱۹ خانوار بوده است.

همچنین در سال ۷۵ از کل جمعیت کشور بیش از ۲۳ میلیون و ۲۶ هزار و۲۹۳ نفر در روستاها زندگی می کرده‌اند که از این تعداد ۱۱ ‌‌میلیون و ۶۰۴ هزار و۹۷۲ نفر مرد ۱۱میلیون و ۴۲۱ هزار و ۳۲۱ نفر نیز زن بوده‌اند. جمعیت ساکن در شهرها در همین سال ۳۶ میلیون و ۸۱۷ هزار و ۷۸۹ نفر گزارش شده است. از میان ساکنین شهرها ‌نیز ۱۸ میلیون و ۸۰۵ هزار و ۲۳ نفر مرد و ۱۸میلیون و ۱۲ هزار و ۷۶۶ نفرهم زن بوده‌اند.

سرشماری سال ۱۳۷۵ نشان می دهد که تهران با جمعیتی معادل ۱۰میلیون و ۳۴۴هزار و ۹۶۵ نفر پر جمعیت‌ترین استان کشور و سمنان با جمعیتی معادل ۵۰۱ هزار و ۴۴۷ نفر کم جمعیت‌ترین استان کشور بوده است استان‌های اصفهان، فارس، خوزستان، آذربایجان شرقی بعد از تهران پرجمعیت‌ترین استان‌های کشور بوده اند. همچنین بر اساس این آمار تعداد جمعیت زنان در استان‌های مازندران و گلستان و گیلان‌ اندکی بیش از مردان بوده است. بررسی دین جمعیت کشور در سال ۷۵ نشان داد که در آن سال ۵۹ میلیون و ۷۸۸ هزار و ۷۹۱ نفر مسلمان، ۷۸ هزار و ۷۴۵ نفر مسیحی و ۲۷ هزار و ۹۲۰ نفر زرتشتی و ۱۲هزار و ۷۳۷ نفر نیز دارای دین کلیمی بوده‌اند. در همان سال ۵۷ هزار و ۵۷۹ نفر از جمعیت کشور نیز دارای سایر ادیان بوده‌اند و دین ۸۹ هزار و ۷۱۶ نفر از جمعیت اظهار نشده است.

بر اساس نتایج طرح آمارگیری در سال ۷۵ طی ده سال، بیش از ۸ میلیون و ۷۱۸ هزار و ۷۷۰ نفر مهاجر وارد کشور شده است که بیشتر آنان در گروه سنی ۲۰ تا ۲۴ قرار داشته‌اند.

بر اساس سرشماری سال ۱۳۷۵ تابعیت ۵۸ میلیون و ۹۵۴ هزار و ۲۲۸ نفر از جمعیت کشور ایرانی و ۸۰۴ هزار و ۴۰۴ نفر افغانی بوده است. در همان سال ۱۷۹ هزار و ۶۱ نفر از جمعیت کشور دارای تابعیت عراقی و تعداد ۸ هزار و ۸۳۶ نفر، تبعه پاکستان بوده‌اند. ترکیه، آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان از نظر تعداد تبعه در رتبه‌های بعدی قرار دارند.
بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی سازمان ثبت احوال کشور در سال ۱۳۸۰، تعداد ۱ میلیون و ۱۱۲هزار و ۱۰۴ تولد به ثبت رسیده است.

تعداد متولدین در سال ۱۳۸۱، یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۱۰۴ نفر بوده است که از این تعداد ۵۷۲ ‌ هزار و ۶۵۹ نفر پسر و ۵۴۹ هزار و ۴۴۵ نفر دختر بوده‌اند.

از میان پسران ۳۷۶ هزار و ۵۱ نفر در شهرها و ۱۹۶ هزار و ۶۰۸ نفر در روستاها متولد شده‌اند. در سال ۷۵ نیز ۳۵۸ هزار و ۲۸۱نفر دختر در سال ۱۳۷۵ در شهرها و تعداد ۱۹۱ هزار و ۱۶۴ دختر در روستا متولد شده‌اند .
آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال نشان می‌دهد که در سال ۱۳۸۰تعداد ۶۰ هزار و ۵۵۹ طلاق صورت گرفته در حالی که تعداد ازدواج‌ها، ۶۴۰ هزار و ۷۱۰ مورد بوده است.

بر اساس گزارش سازمان ثبت احوال کشور در سال ۱۳۸۱ تعداد ۶۵۰ هزار و۹۶۰ ازدواج در کشور صورت گرفته است و در همان سال تعداد طلاق‌های ثبت شده ۶۷ هزار و ۲۵۶ مورد بوده است.

همچنین ۵۱۳ هزار و ۷۷۲ مورد از ازدواج‌ها در نقاط شهری و تعداد ۱۳۷هزار و ۱۸۸ مورد در مناطق روستایی اتفاق افتاده است. این گزارش همچنین حاکی است تعداد ۶۱ هزار و ۷۴ مورد از طلاق‌ها در نقاط شهری و تعداد ۶ هزار و ۱۸۲ مورد از طلاق‌ها در نقاط روستایی صورت گرفته است.

 

براورد جمعیت کشور بر حسب مناطق و جنس در میانه سال ۱۳۸۲

استان زن مرد روستایی شهری کل
کشور ۳۲۶۸۴۴۴۵ ۳۳۷۹۵۵۵۵ ۲۲۰۹۸۰۹۵ ۴۴۳۸۱۹۰۵ ۶۶۴۸۰۰۰۰
آذربایجان شرقی ۱۶۶۳۰۷۰ ۱۷۰۲۱۲۲ ۱۱۰۶۹۶۸ ۲۲۵۸۲۲۵ ۳۳۶۵۱۹۲
آذربایجان غربی ۱۳۸۹۹۱۴ ۱۴۳۷۶۲۳ ۱۱۳۳۱۲۰ ۱۶۹۴۴۱۷ ۲۸۲۷۵۳۸
اردبیل ۵۹۶۵۳۱۶ ۶۰۸۷۹۲۳ ۵۱۸۸۹۷ ۶۸۶۴۲۶۸ ۱۲۰۵۳۲۴
اصفهان ۲۱۴۱۴۳۰ ۲۲۵۷۷۴۲ ۷۴۷۴۵۹۲ ۳۶۵۱۷۱۴ ۴۳۹۹۱۷۳

ایلام ۲۷۵۶۹۱۵ ۲۸۸۰۱۲۷ ۲۲۲۴۹۹۸ ۳۴۱۲۰۴۴ ۵۶۳۷۰۴۲
بوشهر ۳۹۵۲۶۵۴ ۴۰۷۲۴۹۲ ۳۵۷۱۹۹۳ ۴۴۵۳۱۵۲ ۸۰۲۵۱۴۵
تهران ۵۷۸۸۶۴۸ ۶۱۴۲۸۹۶ ۱۷۳۳۹۴۷ ۱۰۱۹۷۵۹۶ ۱۱۹۳۱۵۴۳
چهارمحال و بختیاری ۳۹۵۸۲۳۱ ۴۰۳۵۹۲۳ ۳۴۷۱۹۹۳ ۴۵۲۲۱۶۱ ۷۹۹۴۱۵۴
خراسان ۲۹۸۶۹۴۲ ۳۰۰۴۵۱۹ ۲۱۴۶۹۵۰ ۳۸۴۴۵۱۱ ۵۹۹۱۴۶۱

خوزستان ۲۲۹۰۶۵۵ ۲۳۸۳۳۲۵ ۱۶۴۰۶۹۹ ۳۰۳۳۲۸۱ ۴۶۷۳۹۸۰
زنجان ۴۶۶۰۰۱۱ ۴۷۲۱۱۶ ۴۳۷۸۷۴۵ ۵۰۰۲۴۲۶ ۹۳۸۱۱۷۱
سمنان ۲۷۹۷۳۷۴ ۲۹۷۴۰۷۴ ۱۳۵۸۲۴۸ ۴۴۱۳۲۰ ۵۷۷۱۴۴۸
سیستان و بلوچستان ۱۰۶۶۲۷۷ ۱۱۰۲۰۲۲ ۱۰۸۰۸۲۶ ۱۰۸۷۴۷۳ ۲۱۶۸۲۹۹
فارس ۲۰۵۵۱۸۵ ۲۱۲۵۶۷۸ ۱۶۱۴۰۸۳ ۲۵۶۶۷۷۹ ۴۱۸۰۸۶۳

قزوین ۵۳۶۰۴۷ ۵۵۱۷۴۳۳ ۳۴۷۵۹۸۲ ۷۴۰۱۹۲۱ ۱۰۸۷۷۹۰
قم ۴۸۴۳۵۴۸ ۵۰۹۲۰۴۶ ۷۳۳۷۲۳۹ ۹۲۰۱۸۷ ۹۹۳۵۵۹۴
کردستان ۷۴۵۸۸۵۳ ۷۷۲۸۹۹۴ ۶۱۸۷۳۸۷ ۹۰۰۰۴۶ ۱۵۱۸۷۸۵
کرمان ۱۱۱۱۴۹۸ ۱۱۴۷۶۵۰ ۸۴۱۷۷۰۵ ۱۴۱۷۳۷۷ ۲۲۵۹۱۴۸
کرمانشاه ۹۶۵۶۳۴۳ ۱۰۲۶۱۳۴ ۶۹۷۲۵۷۵ ۱۲۹۴۵۱۱ ۱۹۹۱۷۶۸
کهگیلویه و بویراحمد ۳۲۰۳۱۱۲ ۳۲۹۰۱۹۲ ۳۰۷۲۰۱ ۳۴۲۱۲۹۳ ۶۴۹۳۳۰۳
گلستان ۷۹۰۳۱۲۴ ۷۸۴۰۰۵ ۸۵۸۹۹۰۹ ۷۱۵۳۲۶۵ ۱۵۷۴۳۱۷
گیلان ۱۱۶۲۶۹۴ ۱۱۵۱۲۲۳ ۱۰۰۸۱۰۴ ۱۳۰۵۸۱۴ ۲۳۱۳۹۱۷
لرستان ۸۲۳۰۶۵۴ ۸۵۵۴۶۳۱ ۷۰۸۸۲۵۵ ۹۶۹۷۰۳ ۱۶۷۸۵۲۸
مازندران ۱۳۸۲۲۹۵ ۱۳۷۳۴۷۷ ۱۳۲۸۱۵۴ ۱۴۲۷۶۱۸ ۲۷۵۵۷۷۲
مرکزی ۶۵۴۰۴۶ ۶۵۷۷۸۲۳ ۴۳۹۳۵۸۱ ۸۷۲۴۷۰۲ ۱۳۱۱۸۲۸
هرمزگان ۶۱۵۵۶۱۲ ۶۵۵۰۹۷۹ ۷۳۰۶۸۱۳ ۵۳۹۹۷۷۸ ۱۲۷۰۶۵۹
همدان ۸۴۸۲۵۳۶ ۸۶۹۲۲۵۲ ۷۳۹۸۹۹۴ ۹۷۷۵۷۹۴ ۱۷۱۷۴۷۹
یزد ۴۵۳۳۱۴۷ ۴۷۹۵۳۵۹ ۱۷۴۵۹۷۴ ۷۵۸۲۵۳۱ ۹۳۲۸۵۰۶

شایان ذکر است برآورد جمعیت براساس رشد مشاهده شده طی سالهای ۷۵ – ۱۳۵۵ و با فرض ثابت بودن
عوامل موثر بر رشد جمعیت و تعداد خانوار براساس بعد خانوار مشاهده شده در سرشماریها محاسبه گردیده است.

برآورد تعداد جمعیت کشور طی سالهای ۱۳۵۷ تا ۱۳۸۲
سال تعداد جمعیت (هزارنفر)
۳۵۷ ۳۶۳۳۲
۱۳۵۸ ۳۷۷۳۰
۱۳۵۹ ۳۹۱۹۲
۱۳۶۰ ۴۰۷۱۸
۱۳۶۱ ۴۲۳۱۳

۱۳۶۲ ۴۳۹۷۹
۱۳۶۳ ۴۵۷۲۱
۱۳۶۴ ۴۷۵۴۱
۱۳۶۵ ۴۹۴۴۵

۱۳۶۶ ۵۰۶۵۰
۱۳۶۷ ۵۱۸۹۰
۱۳۶۸ ۵۳۱۶۷
۱۳۶۹ ۵۴۴۸۳
۱۳۷۰ ۵۵۸۳۷
۱۳۷۱ ۵۶۶۵۶
۱۳۷۲ ۵۷۴۸۸

۱۳۷۳ ۵۸۳۳۱
۱۳۷۴ ۵۹۱۸۷
۱۳۷۵ ۶۰۰۵۵
۱۳۷۶ ۶۰۹۳۷
۱۳۷۷ ۶۱۸۳۱
۱۳۷۸ ۶۲۷۳۸
۱۳۷۹ ۶۳۶۵۸
۱۳۸۰ ۶۴۵۹۲
۱۳۸۱ ۶۵۵۴۰
۱۳۸۲ ۶۶۴۸۰

جدول برآورد جمعیت کل کشور ، تعداد خانوار و بعد خانوار (۱۳۷۵ – ۱۳۶۳)
بعد خانوار تعداد خانوار (هزارخانوار) جمعیت (هزارنفر) سال
روستایی ‎شهری * روستایی ‎شهری کل * روستایی شهری کل
۵۳۶ ۴۸ ۴۰۲۲ ۵۰۳۳ ۹۰۵۵ ۲۱۵۶۰ ۲۴۱۶۱ ۴۵۷۲۱ ۱۳۶۳
۵۳۸ ۴۸ ۴۱۰۳ ۵۳۰۶ ۹۴۰۹ ۲۲۰۷۴ ۲۵۴۶۷ ۴۷۵۴۱ ۱۳۶۴
۵۴ ۴۸ ۴۱۴۵ ۵۵۲۸ ۹۶۷۳ ۲۲۶۰۰ ۲۶۸۴۵ ۴۹۴۴۵ ۱۳۶۵
۵۴۴ ۴۸۲ ۴۲۰۵ ۵۷۶۳ ۹۹۶۸ ۲۲۸۷۴ ۲۷۷۷۶ ۵۰۶۵۰ ۱۳۶۶
۵۴۸ ۴۸۴ ۴۲۲۴ ۵۹۳۸ ۱۰۱۶۲ ۲۳۱۵۰ ۲۸۷۴۰ ۵۱۸۹۰ ۱۳۶۷
۵۵۲ ۴۸۶ ۴۲۴۵ ۶۱۱۹ ۱۰۳۶۴ ۲۳۴۳۰ ۲۹۷۳۷ ۵۳۱۶۷ ۱۳۶۸
۵۵۶ ۴۸۸ ۴۲۶۵ ۶۳۰۵ ۱۰۵۷۰ ۲۳۷۱۴ ۳۰۷۶۹ ۵۴۴۸۳ ۱۳۶۹
۵۶ ۴۹ ۴۲۸۶ ۶۴۹۷ ۱۰۷۸۳ ۲۴۰۰۰ ۳۱۸۳۷ ۵۵۸۳۷ ۱۳۷۰
۵۵ ۴۸ ۴۳۱۸ ۶۷۶۴ ۱۱۰۸۲ ۲۳۸۴۶ ۳۲۷۷۶ ۵۶۶۲۲ ۱۳۷۱

۵۴ ۴۸ ۴۳۵۰ ۷۰۴۳ ۱۱۳۹۳ ۲۳۶۹۳ ۳۳۷۴۳ ۵۷۴۳۶ ۱۳۷۲
۵۴ ۴۷ ۴۳۸۳ ۷۳۳۳ ۱۱۷۱۶ ۲۳۵۴۰ ۳۴۷۳۸ ۵۸۲۷۸ ۱۳۷۳
۵۳ ۴۷ ۴۴۱۶ ۷۶۳۵ ۱۲۰۵۱ ۲۳۳۸۸ ۳۵۷۶۳ ۵۹۱۵۱ ۱۳۷۴
۵۱ ۴۶ ۴۴۴۹ ۷۹۴۹ ۱۲۳۹۸ ۲۳۲۳۸ ۳۶۸۱۸ ۶۰۰۵۶ ۱۳۷۵
• غیر ساکن در روستایی منظور شده است .
شاخص‌ها و نماگرهای جمعیتی
عنوان شاخص یا نماگر واحد مقدار/تعداد درصد ‌تغییر نسبت به فصل ‌قبل درصد تغییر نسبت به فصل مشابه سال قبل
تعداد ازدواج ثبت شده رویداد ۲۳۲۴۵۹ ۳/۱۵ ۸/۰
تعداد طلاق ثبت شده رویداد ۲۴۸۱۸ ۹/۱۱(۱) ۰/۱۶
تعداد ولادت ثبت شده رویداد ۳۱۵۶۵۸ ۱/۳ ۰/۱
تعداد فوت ثبت شده رویداد ۹۴۴۵۵ ۵/۲ ۰/۱۰
(۱) درصد تغییر، بر اساس اطلاع تجدید نظر شده فصل قبل که توسط سازمان ذی‌ربط صورت گرفته، محاسبه شده است.
مأخذ- سازمان ثبت احوال کشور.
شایان ذکر است برآوردهای فوق براساس رشد مشاهده جمعیت طی سالهای ۷۵ – ۱۳۷۰ و با اعمال آخرین تقسیمات کشوری تا سال ۱۳۸۰ محاسبه شده است . ضمنآ اتباع بیگانه براساس تعریف جمعیت کشور ملحوظ و جمعیت عشایر در جمعیت مناطق روستایی آورده شده است .
برآورد جمعیت بازسازی شده استانهای کشور در سال ۱۳۸۳
روستایی شهری کل استان
۲۲۷۰۵۵۵۴ ۴۴۷۷۱۹۴۶ ۶۷۴۷۷۵۰۰ کل کشور
۱۱۸۴۶۴۹ ۲۲۹۸۰۲۳ ۳۴۸۲۶۷۲ آذربایجان شرقی
۱۲۰۶۹۰۰ ۱۶۸۹۷۵۸ ۲۸۹۶۶۵۷ آذربایجان غربی
۵۵۴۹۴۹ ۶۹۲۲۵۳ ۱۲۴۷۲۰۲ اردبیل
۹۰۲۳۰۲ ۳۴۹۳۳۴۳ ۴۳۹۵۶۴۵ اصفهان
۲۳۶۳۸۷ ۳۰۲۴۹۰ ۵۳۸۸۷۷ ایلام
۳۱۲۴۶۴ ۴۹۶۰۱۸ ۸۰۸۴۸۲ بوشهر
۱۵۴۱۰۷۸ ۱۰۳۹۰۵۷۸ ۱۱۹۳۱۶۵۶ تهران
۴۰۸۵۰۳ ۴۲۴۴۴۲ ۸۳۲۹۴۵ چهار محال و بختیاری
۲۴۲۱۰۲۹ ۴۰۲۳۲۹۱ ۶۴۴۴۳۲۰ خراسان
۱۴۴۱۲۰۹ ۲۸۳۶۷۸۹ ۴۲۷۷۹۹۸ خوزستان
۴۲۶۵۷۱ ۵۳۶۸۶۳ ۹۶۳۴۳۴ زنجان
۱۴۵۸۲۶ ۴۳۳۰۸۴ ۵۷۸۹۱۰ سمنان
۱۱۱۷۴۷۳ ۱۱۰۱۹۲۰ ۲۲۱۹۳۹۳ سیستان و بلوچستان
۱۷۶۴۳۶۳ ۲۵۵۹۲۶۳ ۴۳۲۳۶۲۶ فارس
۳۶۶۴۱۰ ۷۶۷۱۳۷ ۱۱۳۳۵۴۷ قزوین
۵۹۱۴۶ ۹۷۹۲۷۸ ۱۰۳۸۴۲۴ قم
۶۱۳۸۹۶ ۹۳۲۳۶۰ ۱۵۴۶۲۵۶ کردستان
۸۷۵۱۵۴ ۱۵۰۵۵۲۸ ۲۳۸۰۶۸۲ کرمان
۶۴۸۳۰۹ ۱۲۷۲۹۷۵ ۱۹۲۱۲۸۴ کرمانشاه
۳۲۹۵۲۰ ۳۴۴۵۹۳ ۶۷۴۱۱۳ کهگیلویه و بویراحمد
۱۰۹۷۷۷۲ ۱۲۹۱۴۲۳ ۲۳۸۹۱۹۵ گیلان
۸۷۶۸۱۹ ۷۳۶۸۷۲ ۱۶۱۳۶۹۱ گلستان
۷۰۶۵۷۴ ۱۰۳۳۰۷۰ ۱۷۳۹۶۴۴ لرستان
۱۳۵۴۴۹۷ ۱۴۴۱۶۲۳ ۲۷۹۶۱۲۰ مازندران
۴۴۲۷۲۳ ۹۰۲۱۹۷ ۱۳۴۴۹۲۰ مرکزی
۷۳۱۳۵۷ ۵۵۳۵۶۸ ۱۲۸۴۹۲۵ هرمزگان
۷۴۱۶۸۹ ۹۹۰۳۹۱ ۱۷۳۲۰۸۰ همدان

نمونه وظایف اداره کل آمار، طرح و برنامه :
۱-مطالعه و بررسی احتیاجات برنامه ای جمعیت
۲-تنظیم برنامه کلی جمعیت در سطح کشور با توجه به احتیاجات نواحی مختلف
۳-انجام مطالعات لازم به منظور تهیه و تنظیم برنامه های جامع براساس نیازمندیهای جمعیت
۴-بررسی طرحهای تنظیم شده و هماهنگ کردن آنها برای تصویب نهایی در هیات اجرایی
۵-مدیریت و نظارت در امور مربوط به مطالعه و تحقیق درباره خط مشی آینده جمعیت در زمینه ایجاد تسهیلات و فراهم آوردن وسایل و امکانات در جهت رشد کیفی و کمی جمعیت
۶-نظارت و ارزشیابی برنامه ها و طرحهای اجرایی
۷-بررسی و سنجش برنامه ها و طرحها از نظر بازدهی یا انحرافات از معیارهای اصلی
۸-تمرکز اطلاعات و تنظیم طرحها جهت استفاده به هنگام از آنها
۹-تهیه و ارسال دستورالعمل ها و راهنمایی واحدهای تابعه به منظور تهیه و پیشنهاد طرحهای سالانه
۱۰- شرکت در جلسات توجیهی طرحها و پیگیری لازم به منظور تصویب طرحها
۱۱- تهیه و تنظیم و اجرای طرحها و برنامه های آماری مورد نیاز جمعیت در کلیه امور مربوطه
۱۲- جمع آوری آمار و اطلاعات از کلیه فعالیتهای انجام شده توسط تمامی واحدهای جمعیت
۱۳- طراحی و تنظیم چاپ متون گزارشات آماری طبق اصول و فنون مربوطه برای ارائه انتشار
۱۴- انجام محاسبات و تجزیه و تحلیل آمار جمع آوری شده و انتشارات نتایج حاصله از آمارگیریها در مواقع لزوم
۱۵- تهیه نمودار از فعالیتهای جمعیت، جهت درج در نشریات آماری و دستیابی مقامات مسئول به نتیجه فعالیتها
۱۶- شرکت در جلسات، کمیسیونها و کنفرانسهای مربوطه
۱۷- پیگیری سایر امور محوله مربوطه از سوی مقامات عالی جمعیت
۱۸- مدیریت در امور مربوط به تهیه پیش نویس آیین نامه‌ها و لوایح و مقررات و بررسی و اظهار نظر نسبت به آیین نامه‌ها و لوایح مقررات تهیه شده
اهم فعالیتهای انجام شده توسط اداره کل آمار، طرح و برنامه
۱- مشارکت در تهیه طرح جامع امداد و نجات کشور
۲- مستند سازی طرح جامع امداد و نجات کشور (۴جلد)
۳- انجام طرح شبکه‌ای واحدها و اصلاح درجه بندی شعب
۴- ارائه نظر کارشناسی در مورد طرحهای واصله
۵- ارائه طرح تدوین جایگاه جمعیت در ارائه خدمات اجتماعی
۶- تدوین و پیشنهاد نظام برنامه‌ریزی سالیانه جمعیت
۷- تعامل با مرکز آمار ایران جهت تعریف اقلام آماری جمعیت
۸- مشارکت در امر انتخابات جمعیت (تدوین آیین نامه انتخابات، دستورالعمل‌ها و فرمهای مربوطه، عضویت در دبیرخانه ستاد و 😉
۹- بررسی و جمع بندی پیشنهادات واصله درخصوص پیش نویس مقدماتی آیین نامه اجرایی انتخابات
۱۰- تهیه دستورالعمل نحوه تشکیل و اداره جلسات شورای اجرای شهرستان، هیات مدیره استان و شورای عالی
۱۱- تهیه مجموعه اساسنامه‌های جمعیت از سال ۱۳۰۱ تا ۱۳۷۴
۱۲- بررسی سیر اجمالی تحولات اساسنامه‌های جمعیت
۱۳- تهیه فرمهای چارچوب ارائه گزارش‌عملکرد استانها و حوزه‌های ستادی
۱۴- تهیه گزارش سالیانه از فعالیتهای استانها به صورت تفصیلی و چکیده
۱۵- تهیه گزارش عملکرد و برنامه‌های سالیانه حوزه‌های ستادی در هر سال
۱۶- تهیه دستورالعمل نحوه تاسیس شعبه جمعیت در شهرستانهای فاقد شعبه
۱۷- ارائه طرح ایجاد کد یکپارچه جهت شناسایی اعضا و داوطلبان جمعیت
۱۸-طرح تدوین ماموریتها، اهداف و استراتژیهای حوزه‌های ستادی جمعیت
۱۹- شناسایی نیازها، ساماندهی و استقرار نظام آمار و اطلاعات جمعیت
۲۰- انجام طرح ارزیابی عملکرد معاونت درمان وتوانبخشی
۲۱- تهیه شاخص‌های ارزیابی عملکرد حوزه‌های ستادی
اهم فعالیتهای در دست اقدام اداره کل آمار، طرح و برنامه
۱-طرح تدوین برنامه پنج ساله جمعیت
۱-۱- قرارداد طرح و عقد قرار داد نظارت براجرای طرح
۱-۲-برگزاری جلسات گروههای سه گانه (شناخت وضع موجودوتدوین استراتژی ،مطالعات
تطبیقی ،تدوین برنامه )
۱-۳-برگزاری همایش تدوین برنامه پنج ساله مورخ ۲۱/۸/۸۲
۱-۴-اعمال نظردرخصوص گزارشهای شناخت وضع موجود ،مطالعات تطبیقی وگزارش نظامنامه اجراواستقراربرنامه پنج ساله تهیه شده توسط مجری
۱-۵-دریافت نظرات حوزه‌های مختلف جمعیت درخصوص گزارش وضع موجود
۱-۶-تدوین ماموریتهای کلان جمعیت
۱-۷-تدوین شاخص‌های برنامه‌ای جمعیت
۱-۸-تشکیل ستادهدایت وتصویب برنامه
۱-۹-بررسی وتصویب حوزه های ماموریتی جمعیت در جلسات ستاد
۱-۱۰-بررسی وتصویب راهبردهای برنامه پنج ساله جمعیت در جلسات ستاد
۱-۱۱-ارائه،بررسی وتصویب برنامه نهایی توسط ستادهدایت وتصویب برنامه .
۲-طرح بررسی وضعیت و نحوه درجه بندی شهرستانهای فاقد شعبه
۳-استقرار نظام آمار و اطلاعات در کل کشور
۱-۳- مکاتبه جهت نظرخواهی درخصوص نیازهای آماری از۲۸استان .
۲-۳- نظارت و بررسی مرحله پیاده سازی پروژه استقرار نظام اطلاعات و آمار
۴- تدوین نظام ارزیابی عملیات امدادی و تهیه شناسنامه وظایف حوزه‌های مختلف جمعیت هلال احمر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.