مقاله بررسی عکس العمل گیاه ذرت در طول فصل رشد در پاسخ به تلقیح با سویه های مختلف باکتریهای محرک رشد (Pseudomonas و Azospirillum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عکس العمل گیاه ذرت در طول فصل رشد در پاسخ به تلقیح با سویه های مختلف باکتریهای محرک رشد (Pseudomonas و Azospirillum) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عکس العمل گیاه ذرت در طول فصل رشد در پاسخ به تلقیح با سویه های مختلف باکتریهای محرک رشد (Pseudomonas و Azospirillum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عکس العمل گیاه ذرت در طول فصل رشد در پاسخ به تلقیح با سویه های مختلف باکتریهای محرک رشد (Pseudomonas و Azospirillum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عکس العمل گیاه ذرت در طول فصل رشد در پاسخ به تلقیح با سویه های مختلف باکتریهای محرک رشد (Pseudomonas و Azospirillum) :

تعداد صفحات:۲۲

چکیده:

باکتری‌های محرک رشد گیاه از طرق مختلف و از جمله افزایش میزان جذب و دسترسی به عناصر غذایی می‌توانندرشد گیاه را بهبود بخشند. این تحقیق به صورت آزمایش فاکتوریل و در قالب بلوک‌های کامل تصادفی اجراگردید. عامل اول سویه‌های مختلف باکتری Azospirillum شاملسه سطح A1 : شاهد (بدون تلقیح)، A2:A.lipoferumDSM1691وA3:A.brasilenseDSM1690و عامل دوم سویه‌های مختلف باکتری Pseudomonas شامل پنج سطح P1:شاهد (بدون تلقیح) P2:P.putida strain R-168،P3: P. fluorescens strain R-93 ،P4: P.fluorescens DSM 50090 و P5:P.putida DSM 291بود. نتایج این بررسی نشان داد که پس از گذشت ۷۵ روز از تلقیح بذور تا انتهای دوره رشد، بوته‌های ذرت تلقیح شده با سویه‌های ازوسپریلیوم و سودوموناس در مقایسه با شاهد وزن خشک کل بوته بیش‌تری تولید کردند. این افزایش در وزن خشک بوته از نظر آماری معنی‌دار بود. بیش‌ترین مقدار وزن خشک کل بوته از تلقیح بذر با سویه‌هایA.brasilenseDSM1690و P.putida strain R-168 حاصل شد. سویه‌های ازوسپریلیوم از ۹۰ روز پس از تلقیح تا انتهای دوره رشد، وزن دانه در بوته را به طور معنی‌دار تحت تأثیر قرار دادند. در حالی که این زمان برای سویه‌های سودوموناس ۱۰۵ روز پس از کاشت بود. در زمان برداشت بیش‌ترین مقدار وزن دانه در بوته با تلقیحA.brasilense وPseudomonas putida strain R-168 به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.