مقاله ارزیابی مزرعه ای برگپاشی عناصر غذایی کم مصر ف بر خصوصیات کمی و کیفی پنبه در یک خاک آهکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مزرعه ای برگپاشی عناصر غذایی کم مصر ف بر خصوصیات کمی و کیفی پنبه در یک خاک آهکی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مزرعه ای برگپاشی عناصر غذایی کم مصر ف بر خصوصیات کمی و کیفی پنبه در یک خاک آهکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مزرعه ای برگپاشی عناصر غذایی کم مصر ف بر خصوصیات کمی و کیفی پنبه در یک خاک آهکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مزرعه ای برگپاشی عناصر غذایی کم مصر ف بر خصوصیات کمی و کیفی پنبه در یک خاک آهکی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

طبق گزارشات متعدد ، خاکهای زراعی کشور به دلایل مختلف از جمله آهکی بودن خاکها ، بی کربناته بودن آب آبیاری، تنش خشکی در مزارع کشور و پائین بودن مواد آلی در خاکهای زراعی ، دچار کمبود شدید ریزمغذی ها خصوصاً آهن و روی می باشد . البته کمبود برخی از ریزمغذی ها نظیر آهن و روی گسترش جهانی داشته و حدود ۳۰ % خاکهای کشاورزی جهان عمدتاً به دلیل آهکی بودن یا مصرف بی رویه کودهای فسفاته با کمبود یا کمی قابلیت جذب این عناصر مواجهند . (۱) پنبه از جمله محصولات مهم و با ارزشی است که به دلیل وابستگی صنایع مختلف ریسندگی و بافندگی ، روغنکشی و … از جایگاه ویژه ای در کشور برخوردار است . در سالهای اخیر تحقیقات زیادی در خصوص نقش ریزمغذی ها در افزایش تولید محصولات زراعی از جمله پنبه در داخل و خارج کشور انجام شده است . نتایج تحقیقات ال – فولی (۲۰۰۱) در مصر نشان می دهد که محلولپاشی با محلول حاوی عناصر ریزمغذی باعث افزایش ۱۴ درصدی عملکرد وش می شود ).۳) اتیدال و همکاران (۱۹۹۷) گزارش می کنند که مصرف محلولهای حاوی عناصر ریزمغذی با بنیان EDTA باعث افزایش محصول وش پنبه می شود که این افزایش ناشی از افزایش تعداد قوزه های رسیده و کامل باز شده می باشد . نامدو و همکاران (۱۹۹۲) در هند گزارش کردند که محلولپاشی پنبه با یک محلول تجاری حاوی ریزمغذی های آهن ، منگنز ، مس ، روی و مولیبدن ، بیشترین مقدار وش پنبه را تولید می نماید ). ۴) آنتر و همکاران (۱۹۷۸) در یک آزمایش مزرعه ای به این نتیجه رسیدند که مولیبدن و بر ضریب میکرونر را افزایش و مس آن را کاهش می دهد . طول الیاف تحت تأثیر مصرف ریزمغذی ها قرار نمی گیرد و بر اثر منفی روی این پارامتر کیفی دارد ). ۲) رضایی ۱۳۷۷ گزارش می کند که مصرف ۱۰ کیلوگرم در هکتار سکوسترین آهن ، ۴۰ کیلوگرم در هکتار سولفات روی و ۲۰ کیلوگرم در هکتار اسید بوریک محصول وش پنبه را به ترتیب ۴۲ ، ۳۹ و % ۳۲ افزایش می دهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.