مقاله استفاده ازعناصر روی و بور برعملکرد، اجزای عملکردو کیفیت دو رقم کلزا در استان قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده ازعناصر روی و بور برعملکرد، اجزای عملکردو کیفیت دو رقم کلزا در استان قزوین دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده ازعناصر روی و بور برعملکرد، اجزای عملکردو کیفیت دو رقم کلزا در استان قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده ازعناصر روی و بور برعملکرد، اجزای عملکردو کیفیت دو رقم کلزا در استان قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده ازعناصر روی و بور برعملکرد، اجزای عملکردو کیفیت دو رقم کلزا در استان قزوین :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

خوش نظرپرشکوهی (۱۳۸۰) در تحقیقی تحت عنوان بررسی سازگاری و مقایسه ارقام کلزا در مناطق سرد و معتدل، از میان ۲۵ رقم جدید کلزا دو رقم به نام های Regent×Cobra و SLMO46 را به ترتیب با عملکردی معادل ۲۳۹۵ و ۲۲۷۶ کیلوگرم در هکتار به عنوان ارقام برتر برای استان قزوین معرفی نمود .
میرزاشاهی و همکاران (۱۳۸۲) در تحقیقی تحت عنوان بررسی میزان وروش مصرف روی درزراعت کلزا در صفی آباد دزفول به این نتیجه رسیدند که تیمار مصرف ۸۰ کیلوگرم در هکتار به صورت نواری با محلول پاشی با عملکرد ۲۷۴۷ کیلوگرم در هکتار بالاترین عملکرد را دارا بود .
(۱۹۹۳) Grant and Baicly و (۱۹۹۱) Krauze & et alدر لهستان گزارش دادند که کلزا ( رقم زمستانه ) بسیار حساس به کمبود بـُر بوده و مصرف کودهای حاوی بـُر به ویژه اسید بوریک موجب افزایش عملکرد دانه شده و محتوی روغن دانه را افزایش داده و تا حدودی نیز باعث کاهش میزان اسید اروسیک گردید . مقادیر بیشتر بـُر ممکن است سبب ایجاد مسمومیت شده لذا از تماس آن با بذر باید اجتناب ورزید .
(۱۹۹۴) Rashid and et al در تحقیقات خود در خاک های آهکی پاکستان نتیجه گیری کردند که کاربرد بـُر عملکرد دانه کلزا را افزایش می دهد، به طوری که بیشترین میزان عملکرد نسبت به تیمار شاهد ۴۳ درصد بود همچنین این پژوهشگران حد بحرانی بـُر در خاک با روش عصاره گیری آب داغ در کلزا را ۰/۵ میلی گرم بر کیلوگرم پیشنهاد نمودند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.