مقاله بررسی خاصیت آفلاتوکسین زایی قارچهای گروه Aspergillus flavus جدا شده از پسته های آلوده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خاصیت آفلاتوکسین زایی قارچهای گروه Aspergillus flavus جدا شده از پسته های آلوده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خاصیت آفلاتوکسین زایی قارچهای گروه Aspergillus flavus جدا شده از پسته های آلوده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خاصیت آفلاتوکسین زایی قارچهای گروه Aspergillus flavus جدا شده از پسته های آلوده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خاصیت آفلاتوکسین زایی قارچهای گروه Aspergillus flavus جدا شده از پسته های آلوده :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور بررسی خاصیت آفلاتوکسین زایی قارچهای گروه Aspergillus flavus جدا شده از پسته های آلوده طی سالهای ۸۲-۸۱، تعداد ۸۵ نمونه مغز پسته ازکارگاه ها و ترمینالهای ضبطپسته در مناطق مهم پسته خیز کشور (استانهای کرمان و سمنان) نمونه برداری شد. نمونه های مغز پسته پس از اسیاب، به روش کشت رقتی در روی محیط کشت اختصاصی AFPA کشت گردید (طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار). ۳ الی ۷ روز بعد ازکشت، جدایه های قارچهای گروه A.flavus شناسایی و جداسازی گردید، درمرحله بعد توان توکسین زایی تعداد۸۰ جدایه قارچ گروه A.flavus که از پسته ها جداسازی شده بود موردمطالعه و بررسی قرار گرفت. بدین منظور یک میلی لیتر سوسپانسیون اسپور قارچاز هر جدایه (به غلظت ۱۰ به توان ۳ اسپور در میلی لیتر) بر روی محیط کشت برنج استریل تلقیح گردید. سپس آفلاتوکسین تولید شده در محیط کشت برنج، توسط کلروفروم استخراج گردید. نوع و میزان آفلاتوکسین تولید شده توسط جدایه های قارچ، توسط روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) و دستگاه دانسیتومتر اندازه گیری شد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که از ۸۰ جدایه قارچ گروه A.flavus، ۷۰ جدایه یعنی ۸۷/۵% جدایه ها قادر به تولید یک یا چند نوع آفلاتوکسین (G2, G1, B2,B1) بودند درحالیکه ۱۰ جدایه یعنی۱۲/۵% جدایه ها توانایی تولید هیچ نوع آفلاتوکسینی را نداشتند.
در بین قارچهای مورد مطالعه، ۸/۷۵% جدایه ها توانایی تولید هر چهار نوع آفلاتوکسین (G2,G1,B2,B1) را دارا بودند. ۱۱/۲۵% جدایه ها آفلاتوکسینهای G1, B2, B1 را تولید می کردند، ۳۱% جدایه ها فقط آفلاتوکسینهای B2,B1 را تولید می کردند ۳۶% جدایه ها نیز فقط قادر به تولید آفلاتوکسینB1 بودند. در بین جدایه های توکسین زا نیز قدرت و شدت توکسین زایی از شدت تا ضعیف متغیر بود بطوریکه دامنه تولید آفلاتوکسین B1 بین ۱۸ تا ۲۳۰۵۴ ، آفلاتوکسین B2 بین ۵۴ تا ۹۸۵۱، آفلاتوکسینB1 بین۱۵۷ تا ۳۳۹۰ و آفلاتوکسینG2 بین ۷۳ تا ppb268 متغیر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.