مقاله مقایسه مقاوم سازی قاب خمشی متوسط با دیوار برشی فولادی نازک یا بادبند ضربدری به روش طیف ظرفیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه مقاوم سازی قاب خمشی متوسط با دیوار برشی فولادی نازک یا بادبند ضربدری به روش طیف ظرفیت دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه مقاوم سازی قاب خمشی متوسط با دیوار برشی فولادی نازک یا بادبند ضربدری به روش طیف ظرفیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه مقاوم سازی قاب خمشی متوسط با دیوار برشی فولادی نازک یا بادبند ضربدری به روش طیف ظرفیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه مقاوم سازی قاب خمشی متوسط با دیوار برشی فولادی نازک یا بادبند ضربدری به روش طیف ظرفیت :

تعداد صفحات:۲۰

چکیده:

به منظور پیشگیری از خسارت احتمالی از ساختمانهای موجود در زلزله های آتی و نیز برای توسعه ساختمانها و یا تغییر کاربری، بررسی وضعیت کنونی و درصورت نیاز مقام سازی آنها الزامی است. دیوار برشی فولادی (SSW) بررسی وضعیت کنونی و در صورت نیاز مقاوم سازی آنها الزامی است. دیوار برشی فولادی (SSW) به عنوان عضو باربر جانبی در دهه ۱۹۷۰ مورد توجه قرار گرفت. ساختمان های نیپون استیل در توکیو و سیلمار در لس آنجلس جز اولین ساختمانهایی هستند که در آنها از دیواربرشی فولادی استفاده شده است.
علیرغم بررسی های آزمایشگاهی و تئوری روی دیوار برشی فولادی تنها در آیین نامه کانادا (CAS, 1994) به طور صریح یک بخش به این عنصر باربر اختصاص داده شده است. اخیرا از میان روشهای طراحی ساختمانها در برابر زلزله روش طراحی بر اساس سطوح عملکرد به دلی لدر نظر گرفتن رفتار غیر ارتجاعی سازه ها در ذستور العمل های FEMA 274, FEMA273, ATC40 مورد توجه قرار گرفته است. دستورالعمل بهسازی ایران نیز از طراحی بر اساس سطوح عملکرد استفاده کرده است. یکی ازروشهای پیشنهادی دستور العمل بهسازی برای مقاوم سازی سازه های ضعیف موجود در برابر زلزله روش طیف ظرفیت و بکارگیری روش استاتیکی غیر خطی (NSP) می باشد. در این مقاله مقاوم سازی سازه های فولادی قاب خمشی ضعیف در برابر بار زلزله به وسیله دیوار برشی فولادی نازک یا بادبندهای ضربدری به روش طیف ظرفیت مقایسه شدند. درپایان مشاهده شدکه برای ساختمانهای کوتاه بادبند و برای ساختمانهای متوسط و بلند یوار برشی فولادی نازک مناسبتر هستند. همچنین در صورت استفاده از دیوار برشی فولادی نازک برای ساختمانهای کوتاه ضریب رفتار، ۶/۵ و برای ساختمانهای متوسط و بلند ۹ پیشنهاد شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.