مقاله بلایای محیطی و مدیریت انفعالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بلایای محیطی و مدیریت انفعالی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بلایای محیطی و مدیریت انفعالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بلایای محیطی و مدیریت انفعالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بلایای محیطی و مدیریت انفعالی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

ایران یکی از کشور هایی است که بنا به موقعیت زمین شناسی و جغرافیایی خود در معرض انواع حوادث طبیعی چون زمین لرزه، سیل، طوفان، زمین لغزش و خشکسالی قرار دارد. وقوعانواع حوادث طبیعی گذشته از اینکه توسعه پایدار کشور را با مشکل مواجه می سازد، همواره تلفات جانی و مالی فراوان و جبران ناپذیری به کشور تحمیل می کند.
سازمان ها و وزارتخانه های متعددی درمدیریت بلایای محیطی در گیر و فعالند که تحت نظر دولت جمهوری اسلامیایران، به عنوان بالاترین نهاد هماهنگی بین بخشی فعالیت می کنند. تصمیم دولت برای سازمان های دولتی و غیر دولتی الزامی است. مدیریت بلایای محیطی به دو روش امکان پذیر است:
مدیریت فعال که ابتدااحتمال حدوث خطرو آسیب پذیری محیطیمورد ارزیابی قرار می گیرد ؛ آنگاه روش های کاهش آسیب پذیری در مناطق در معرض حادثه مشخصمی گرددکه می تواند شامل ایجاد مصونیت ، ارائه قوانینلازم ،آگاهی های عمومی،آموزش وسیستم اعلامخطر آتی باشد.این روشها باید قبل از وقوع بلا و در جهتافزایش مقاومت در برابر بلایای آیندهبکار رود .
مدیریت انفعالی ،که عملی قبل از وقوعبلایا و در جهت کاهش اثرات آنصورت نمی گیرد ، در حقیقت با پذیرش خطر تمام روش ها مستقیماٌ به طرف فعالیت های بعد از وقوع بلایا نظیرامداد و بازسازی صورت می گیرد.
در این مقاله با تکیه برمطالعه و تحلیل شیوه مدیریت دو سانحه طبیعی،(سیل سال ۱۳۷۴ ماسوله و خشکسالی های ۱۳۷۷-۱۳۸۳سیستان ) کوشش شدهبه این پرسش پاسخ داده شود که مدیریت بلایای محیطیکشور در قلمرو کدام یک از دونوع مدیریت مزبور قابل ارزیابی است و عوامل و عواقب آن کدامند.
اطلاعات مورد نیاز از طریق بررسی محلی حوادث مذکور و برخی منابع بدست آمده است.نتیجه نشان می دهد که مدیریت انفعالی ، تعدد سازمانی، بی توجهی به بررسی بلایای طبیعی به عنوان بخشی از برنامه ریزی توسعه منطقه ای و عدم استفده از تجربیات و د ا نش بومی از تنگناهای مدیریت بلایای طبیعی در کشور می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.