مقاله شهرهای دانش :مشخصات ، ملزومات و نقش آنها در توسعه دانایی محور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شهرهای دانش :مشخصات ، ملزومات و نقش آنها در توسعه دانایی محور دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شهرهای دانش :مشخصات ، ملزومات و نقش آنها در توسعه دانایی محور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شهرهای دانش :مشخصات ، ملزومات و نقش آنها در توسعه دانایی محور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شهرهای دانش :مشخصات ، ملزومات و نقش آنها در توسعه دانایی محور :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

بعد از آنکه در سال ۱۹۴۹ مفهوم و تعریفی جدید از توسعه توسط ترومن ، رییس جمهور وقت آمریکا ارائه گردید تغییرات زیادی در نحوه برخورد ب ا آن و الگوهای ساخته شده از روی آن پدید آمد . اگر چه در دهه های ۵۰ و ۶۰ میلادی رویکرد اکثر کشورهای جنوب به توسعه به معنای افزایش رشد اقتصادی و درآمد سرانه بود، اما عدم تخصیص متناسب و متوازن این دستاوردها به اقشار مختلف مردم نتایج معکوسی را در جهت فقرزدایی و بهبود توسعه در این کشورها به همراه آورد . ۱ از دهه ۷۰ به بعد که آلودگی زیست محیطی به عنوان یک خطر بسیار جدی مطرح شد مفاهیمی نو در ارتباط با توسعه پدید آمد . مهمترین آنها توسعه پایدار بود که به حفظ منابع با ارزش برای نسلهای بعد تأکید می ورزید . همزمان الگوی رشد اقتصادی جای خود را به توسعه متوازن داد که بیشتر بر تقسیم امکانات و فرصتها تأکید می ورزید تا از طریق آن شکاف بوجود آمده را ترمیم کند .
در این بین نقش شهرها به عنوان مراکز بزرگ اقتصادی پررنگتر گردید و به مرور به عنوان هویتی مستقل در آمدند . تغییرات دهه ۹۰ و بوجود آمدن مدیریت دانش برروی موضوعات ذکر شده تأثیر گذاشت و مدیریت دانایی توانست در شهرها – که اکنون حالت سازمانی و شرکتی به خود گرفته بودند – رخنه نماید . شهرهای امروز بر پایه مزیت رقابتی استوار شده اند و نه مزیت نسبی ) ).Van Dijk , 2006 هر شهری برای تداوم رشد وتوسعه خود مجبور به رقابت با دیگر شهرهاست و از این رقابت گریزی نیست . هرشهری باید سرمایه های انسانی و اجتماعی را جذب کند تا قادر به بهبود در فرآیند توسعه گردد . این رقابت خود سبب به کارگیری مدیریت دانش به طور وسیع در شهرهای بزرگ و پیشرفته دنیاست . ترکیب و تلفیق اینموضوعات موجب شد که با ورود به قرن ۲۱ شهرهای دانش به وجود آیند که حیات خود را مرهون بهره گیری از دانش هستند . تحقق توسعه دانایی محور در شهرها نیازمند ملزومات و اتخاذ سیاستهایی می باشد که در این مقاله به آنها پرداخته شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.