مقاله معرفیچند پیش نشانگر هواشناسی و بررسی روند تغییرات آنها قبل از وقوع زلزله ( مطالعه موردی : زلزله بم )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفیچند پیش نشانگر هواشناسی و بررسی روند تغییرات آنها قبل از وقوع زلزله ( مطالعه موردی : زلزله بم ) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفیچند پیش نشانگر هواشناسی و بررسی روند تغییرات آنها قبل از وقوع زلزله ( مطالعه موردی : زلزله بم )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفیچند پیش نشانگر هواشناسی و بررسی روند تغییرات آنها قبل از وقوع زلزله ( مطالعه موردی : زلزله بم )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفیچند پیش نشانگر هواشناسی و بررسی روند تغییرات آنها قبل از وقوع زلزله ( مطالعه موردی : زلزله بم ) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

همه ساله تحقیقات گسترده ای به منظور پیش بینی وقوع زلزله بر اساس روش های علمی و با استفاده از ظهور علائم قبل و بعد از آن انجام می گیرد . از لحاظ تئوری اگر پارامترهای دخیل در تنش های پوسته زمین را بدانیم قادر به پیش بینی زلزله خواهیم بود ولی در عمل انجام چنین کاری بسیار پیچیده می باشد که هنوز بعد از گذشت یک سده دانشمندان قادر به ارائه راه حل مناسبی در این زمینه نشده اند .
در بیشتر موارد قبل از وقوع یک زلزله پیش نشانگرهای متفاوتی بروز می کند که یکی ازآنها تغییرات شرایط جوی حاکم بر منطقه قبل و بعد از وقوع زلزله می باشد . از جمله این تغییرت می توان به فعالیت سیستم های جوی در منطقه، تغییرات پارامترهای سینوپتیکی در سطح زمین وتشکیل ابرهای زلزله که از لحاظ شکل و ماهیت کاملا با ابرهای هواشناسی متفاوتند، اشاره کرد . در این مفاله ابتدا با استفاده از پارامترهای جوی شامل ( تغییرات روزانه دما، رطوبت و فشار ایستگاه ) و نقشه های هوا شناسی سطح زمین و سطوح میانی جو و تصاویر ماهواره ای نوسان پارامترها در منطقه بم و در بازه زمانی وقوع زلزله مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت . نتایج به دست آمده بیانگر تغییرات نوسانی پارامترهای فوق در روزهای قبل وبعد از زلزله و همچنین حضور سیستم های جوی در منطقه و تشکیل ابرهای زلزله چند روز قبل از وقوع زلزله بوده است . در به دست آمده بتوان احتمال رخداد زلزله را با استفاده از پارامترهای جوی پیش بینی کرد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.