مقاله اثر PRD بر عملکرد، برخی اجزای عملکرد، راندمان آب مصرفی و غلظت عناصر غذایی در کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر PRD بر عملکرد، برخی اجزای عملکرد، راندمان آب مصرفی و غلظت عناصر غذایی در کلزا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر PRD بر عملکرد، برخی اجزای عملکرد، راندمان آب مصرفی و غلظت عناصر غذایی در کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر PRD بر عملکرد، برخی اجزای عملکرد، راندمان آب مصرفی و غلظت عناصر غذایی در کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر PRD بر عملکرد، برخی اجزای عملکرد، راندمان آب مصرفی و غلظت عناصر غذایی در کلزا :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

PRD یک تکنیک جدید کم ابیاری است که راندمان کاربرد آب را بدون کاهمش مشخصی در عملکرد گیاه، بهبود می بخشد. این تکنیک بر اساس کنترل تعرق و نیا ابی گیاه می باشد که تقریبا نیمی از سیستم ریشه خشک استیا یک سیستم ریشه به صورت متناوب آبیاری میشود. کلزا به سبب دارا بودن میزان روغن زیاد (۴۰ تا۴۵ درصد روغن خالص در دانه)، کیفیت خوب روغن، فقدان کلسترول، استفاده صنعتی از روغن آن، مقاومت به سرما و شرایط اقلیمی مناطق مختلف کشور، توانایی بالقوه بالایی برای تامین قسمت عمده روغن مورد نیاز کشور را داراست. آزمایش در پنج تیمار PRD با آب آبیاری با شوری ۶/۵۶ دسی زیمنس بر متر و میزان آبیاری معادل ۵۰درصد تخلیه مجاز در سه تکرار و در گلدان هایی که وسط انها با تیغه بسیار نازک به دو قسمت قتسیم شده بود، در گلخانه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد انجام گردید. نتایج نشان داد که با اعمال PRD راندمان کاربرد آب دو برابر شد، در حالی که با کاهش میزان آب به نصف، عملکرد دانه فقط ۹/۵۶% کاهش یافت. PRD اثر معنی داری بر وزن خشک بوته نداشت. با کاهش میزان آب به میزان ۵۰ درصد ، تعداد خورجین از ۶۹/۷ به ۵۳ (۲۳/۹%) کاهش یافت. تحت PRD، غلظت عناصر فسفر، پتاسیم ، منیزیم ، سدیم، کلر، مس، روی و اهن افزایش یافت ولی غلظت منگنز و کلسیم در کلزا کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.