مقاله امکان بکارگیری آب شور در شرایط کم آبی و بررسی اثرات آن بر عملکرد برنج ارقام اصلاح شده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله امکان بکارگیری آب شور در شرایط کم آبی و بررسی اثرات آن بر عملکرد برنج ارقام اصلاح شده دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله امکان بکارگیری آب شور در شرایط کم آبی و بررسی اثرات آن بر عملکرد برنج ارقام اصلاح شده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان بکارگیری آب شور در شرایط کم آبی و بررسی اثرات آن بر عملکرد برنج ارقام اصلاح شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله امکان بکارگیری آب شور در شرایط کم آبی و بررسی اثرات آن بر عملکرد برنج ارقام اصلاح شده :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
مناطق زیادی از اراضی زراعی استان مازندران از شوری آب و کاهش عملکرد ناشی از آن رنج می برند . به منظور بررسی امکان استفاده از این آبها در شرایط کم آبی، یافتن ارقام مقاوم به شوری وهمچنین اثرات سطوح مختلف شوری بر عملکرد ارقام اصلاح شده و پر محصول برنج این آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک کامل تصادفی با دو فاکتورارقام مختلف برنج و سطوح مختلف شوری آب در درمعاونت موسسه تحقیقات برنج کشور – آمل به اجرا در آمد . نتایج نشان داد شوری آب تا EC=2 ds/m ارتفاع برنج تغییری نمی کند ولی با افزایش میزان شوری ارتفاع کاهش پیدا می کند ارقام نسبت به شوری های مختلف عکس العمل متفاوتی را نشان می دهند . متوسط آستانه کاهش عملکرد ارقام اصلاح شده شوری آب ۱ / ۳ds/m می باشد . مقاوم ترین ارقام و به همین نحو الویت کاشت ارقام مختلف ندا ، ساحل نعمت و کادوس است این در حالیست که ارقام دشت خزر و فجر حساس ترین ارقام می باشند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.