مقاله ارزیابی بالینی و ساختار یافته osce آزمون پر بورد دستیاران سال آخر طب اورژانس دانشکده علوم پزشکی تهران در سال ۸۶-۱۳۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی بالینی و ساختار یافته osce آزمون پر بورد دستیاران سال آخر طب اورژانس دانشکده علوم پزشکی تهران در سال ۸۶-۱۳۸۵ دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی بالینی و ساختار یافته osce آزمون پر بورد دستیاران سال آخر طب اورژانس دانشکده علوم پزشکی تهران در سال ۸۶-۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی بالینی و ساختار یافته osce آزمون پر بورد دستیاران سال آخر طب اورژانس دانشکده علوم پزشکی تهران در سال ۸۶-۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی بالینی و ساختار یافته osce آزمون پر بورد دستیاران سال آخر طب اورژانس دانشکده علوم پزشکی تهران در سال ۸۶-۱۳۸۵ :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

پیش زمینه:
ارزیابی بالینی عینی و ساختار یافته osce یکی از شناخته شده ترین روش های سنجش در پزشکی است. با این حال هنوز بررسی های زیاید در جهت سودمند بودن این ارزیابی ها برای آماده سازی دستیاران یا دانشجویان پیش از امتحانات اصلی و سرنوشتسازی مثل آزمون بورد تخصصی انجام نشده است.
هدف:
هدف از این مطالعه سنجش سودمند بودن و تعیین نقاط قوت و ضعف osce در نمونه های پیش از امتحانات بورد تخصصی طب اورژانس است.
مواد و روشها :
در این بررسی مقطعی ۱۰ دستیار سال آخر طب اورژانس که در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران در سال تحصیلی ۸۶-۱۳۸۵ مشغول تحصیل بودن بررسی شدند . پس از یک آزمون پره برود به شکل osce این ۱۰ نفر پرسشنامه ای را مبنی بر پنج سوال ( تداخلات مطالب – مرتبط بودن سوالات با هدف وضعیت ایستگاه ، زمان انجامآزمون شفافیت سوالات) در مورد هر یک از ۱۰ ایستگاه تمکیل کردند. به هر یک از سوالات در مورد هر یک از ایستگاه ها نمراتی بین ۰ تا ۴۰ داده شد و جمع نمرات به عنوان ملاک سنجش قرار گرفت.
یافته ها:
بالاترین مطلوبیت مربوط به تداخل سوالات با مطالب آموزشی ( امتیاز ۳۹۹ از ۴۰۰) بود و متعاقب آن مرتبط بودنسوالات با هدف(۳۹۳) وضعیت ایستگاه (۳۹۰) زمان انجام سوالات (امتیاز ۳۸۸) و شفافیت سوالات (۳۵۵) بود. نمرات ایستگاه های مختلف نیز از جمع۲۰۰ نمره بین ۱۸۷ تا ۱۹۹ بود . دانشجویان به حدود ۲-۳ امتحان دیگر برای شرکت در بورد نیاز داشتند.
نتیجه گیری:
به نظر می رسد امتحان انجام شده در مجموع به موفقیت رسیده اما کافی نبوده و تکرار اآن به دستیاران برای آمادگی بیشتر برای شرکت در امتحان بورد کمک می کند . به علاوه توصیه می شود شفافیت سوالاتافزایش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.