مقاله شناسایی مناطق مستعد برای طرح های استحصال آب از مه، به عنوان فن آوری نوین در مدیریت منابع آب، در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی مناطق مستعد برای طرح های استحصال آب از مه، به عنوان فن آوری نوین در مدیریت منابع آب، در ایران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی مناطق مستعد برای طرح های استحصال آب از مه، به عنوان فن آوری نوین در مدیریت منابع آب، در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی مناطق مستعد برای طرح های استحصال آب از مه، به عنوان فن آوری نوین در مدیریت منابع آب، در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی مناطق مستعد برای طرح های استحصال آب از مه، به عنوان فن آوری نوین در مدیریت منابع آب، در ایران :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

از دیدگاه هواشناسی مه پدیده ای است که در افقی قابل روئیت که در ارتفاعی کمتر از یک کیلومتر ازسطح زمین و با حضور قطرات آب همراه است اتفاق می افتد . استفاده از مه به عنوان منبع ، عملی نا متعارف محسوب می – شود که دریچه ای را به سوی فن آوری نوین در امر استحصال آب می گشاید در مناطقی خاص که ترکیب شرایط هواشناسی و وضعیت پستی وبلندی به گونه ای است که مه های دایمی کوههای ساحلی یا داخل خشکی را در بر می گیرد . قطرکهای حاصل از این مه توسط درختان و یا سایر رستنی های پا بلند ، جمع آوری شده و مورد استفاده قرار می گیرد . این قطرکها را می توان با جمع کننده هایی که توسط انسان طراحی و ساخته می شوند جمع آوری و به این ترتیب ، مقادیر زیادی آب برای مصارف محلی، کشاورزی یا جنگلداری بدست آورد . در این تحقیق براساس آمار بلند مدت ایستگاههای هواشناسی سینوپتیک سواحل و جزایر جنوبی کشور ، مناطق مه خیز تعیین و امکان استحصال آب از مه از دیدگاه نظری مورد بررسی قرار گرفته است . و نهایتاً براساس نتایج بدست آمده مشخص شد که در جزایرجنوبی ایران جزایر کیش ، کنارک وسیری اولویت های اول تا سوم برای طرح استحصال آب از مه را دارا می باشند . پس از جزایر جنوبی ایران ، بیابانهای ساحلی بهترین پتانسیل را برای این طرح دارا می باشند . و در نهایت نواحی کوهستانی اولویت بعدی را به خود اختصاص می دهند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.