مقاله کم آبیاری و ارتقاء کارایی مصرف آب کشاورزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کم آبیاری و ارتقاء کارایی مصرف آب کشاورزی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کم آبیاری و ارتقاء کارایی مصرف آب کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کم آبیاری و ارتقاء کارایی مصرف آب کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کم آبیاری و ارتقاء کارایی مصرف آب کشاورزی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
محدودیت منابع آبی کشور باعث گردیده تا بخش کشاورزی به عنوان عمده مصرف کننده منابع آبی کشور با کمبود آب برای تولید مواد غذایی روبرو باشد . در این شرایط مهمترین چالش بخش کشاورزی افزایش بهرهوری آب و تولید بیشتر غذا از آب کمتر است . شاخص کارایی مصرف آب کشاورزی (Water Productivity, WP) در سطوح WP نشان دهنده میزان تولید به ازای میزان آب مصرفی می باشد . مقدار مختلف مزرعه، دشت و یا حوزه به عوامل مختلف بستگی دارد . کم آبیاری از تکنیک هایی مدیریتی است که در بطور قابل توجه ای کارایی مصرف آب را در کشاورزی ارتقاء می بخشد . کم آبیاری به دو صورت فصلی و موضعی قابل اعمال کردن در یک فصل زراعی می باشد . کم آبیاری فصلی در طول یک فصل کشت و بصورت
یکنواخت بر روی محصول تحت آبیاری قابل انجام می باشد، که به نوعی معرف بهره بردارانی است که در طول فصل کشت از منابع آبی محدودی برخوردار می باشند و کمآبیاری موضعی تنها در مراحل خاصی از فصل کشت اعمال می گردد . سیستم آبیاری قطره ای از جمله روش های نوین آبیاری است که توسعه آن به نوبه خود به عنوان راهکاری برای افزایش کارایی مصرف آب کشاورزی مطرح می باشد . با توجه به امکان کنترل بالای حجم آب آبیاری در این سیستم، اعمال مدیریت کم آبیاری با استفاده از آن با دقت بالایی ممکن میباشد . در این مقاله در نظر است تا اثرات مدیریت کم آبیاری فصلی و موضعی بر روی کارایی آب در محصولات ردیفی در کشاورزی بررسی و تحلیل گردد ..
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.