مقاله مدیریت تامین آب آشامیدنی به روش تقطیر در شرایط بحران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت تامین آب آشامیدنی به روش تقطیر در شرایط بحران دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت تامین آب آشامیدنی به روش تقطیر در شرایط بحران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت تامین آب آشامیدنی به روش تقطیر در شرایط بحران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت تامین آب آشامیدنی به روش تقطیر در شرایط بحران :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

در حال حاضر در بسیاری ازکشورهای در حال توسعه نیاز مبرمی به تولید آب آشامیدنی سالم و خالص وجود دارد. اغلب منابع ابی موجود حاوی مقادیر نسبتا زیادی املاح و همچنین عوامل بیماری ها هستند و بنابراین نمی توانند به عنوان آب آشامیدنی مورد استفاده قرار گیرند. بعلاوه در بسیاری از مناطق ساحلی که آب دریا در دسترس است کمبود آب آشامیدنی وجود دارد. تامین منابع آب آشامیدنی سالمدفع بهداشتی فاضلاب از اقدامات اساسی و موثر در مدیریت آب و حفظ محیط زیست در شرایط بحران است که با برنامه ریزی و سازماندهی برای سهمرحله مشخص قبل، حین و بعد از بحران صورت می گیرد. برنامه ریزی جهت ره های تامین آب آشامیدنی در مناطق روستایی که فاقد سیستم شبکه آبرسانی بوده و از قنات ها و چشمه ها استفاده می کنند ومناطق شهری که دارای شبکه آبرسانی بوده اند ودر زمان بحرانمنابعتامین آب و شبکه های زیر زمینی انها صدمه دیده و یا تخریب شده اند لازم است،و در صورت عدم توجه کافی ممکن است فاضلاب و دیگر آلاینده ها به منابع تامین آب آشامیدنی واردگردند. هنگام بلایای طبیعی کیفیت و استاندارد آب اشامیدنی بسیار مهم است. الگوی مناسب شناخت کیفیت آب و مدیریت تامین منابع آب آشامیدنی خصوصا درشرایط بحران شامل ظاهر مناسب و نداشت تیرگی، رنگ، بو و طعم نامطبوع و عاری از خطر برای تندرستی و به طور ایده ال فقدان هیچگونه میکروارگانیسم بیماری زا است. در اینارتباط استانداردهای لازم توسط سازمان بهداشت جهانی ارائه شده است. در بلند مدت وطی بازسازی منابع تامین آب و اصلاح شبکه های تخریب شده هنگام بحرانی و حتی پس از آن تهیه آب آشامیدنی با استفاده از انرژی خورشیدی به روش تبخیر و تقطیر مناسب بوده و می تواند علاوه بر آب آشامیدنی سالم حداقل نیاز در زندگی معمول شامل پخت و پز، استحمام و شستشوی لباس ها را بسته به ظرفیت سیستم تامین نماید. با توجه به وضعیت آب و هوایی کشور ما و کمبود آب شیرین و افزایش تقاضای فزاینده، روش تبخیر و تقطیر با استفاده از انرژی خورشیدی به علت عدم نیاز بهمنابع دیگر انرژی وهزینه های کمتر و عدم آلایندگی مقرون به صرفه بوده وهمچنین آموزش همگانی و افزایش دانش عمومی وحساس سازی مردم در حفظ محیط زیست اهمیت زیادی دارد و مردم باید به اهمیت تولید ارزان و سریع استفاده از آب آشامیدنی سالم آگاهی یابند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.