مقاله منابع اطلاعاتی و مجاری ارتباطی موثر بر عملکرد شبکه دانش فردی مرتعداران استان فارس در شرایط خشکسالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله منابع اطلاعاتی و مجاری ارتباطی موثر بر عملکرد شبکه دانش فردی مرتعداران استان فارس در شرایط خشکسالی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله منابع اطلاعاتی و مجاری ارتباطی موثر بر عملکرد شبکه دانش فردی مرتعداران استان فارس در شرایط خشکسالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله منابع اطلاعاتی و مجاری ارتباطی موثر بر عملکرد شبکه دانش فردی مرتعداران استان فارس در شرایط خشکسالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله منابع اطلاعاتی و مجاری ارتباطی موثر بر عملکرد شبکه دانش فردی مرتعداران استان فارس در شرایط خشکسالی :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

خشکسالی صدمات جبران ناپذیری بر اکوسیستم مرتع وارد می سازد که می بایست با اتخاذ تمهیداتی با اثرات مخرب این پدیده طبیعی مقابله نمود . آنچه حائز اهمیت است کمک به حفظ پایداری مراتع در چنین شرایطی با اشاعه نوآوری و اطلاع رسانی است که خود نیازمند بررسی منابع اطلاعاتی و مجاری ارتباطی موثر بر حفظ پایداری اکوسیستم های مرتعی است تا بتوان اشاعه اثربخش اطلاعات و فنوریها و افزایش ضریب پذیرش نوآوریها در زمینه پایداری اکوسیستمهای مرتعی در شرایط خشکسالی تعیین و تقویت نمود . از این رو این تحقیق به بررسی منابع اطلاعاتی و مجاری ارتباطی موثر بر عملکرد شبکه دانش فردی مرتعداران استان فارس در شرایط خشکسالی و با بهره گیری از روش شناسی توصیفی – تحلیلی پرداخته است . یافته ها نشان داد که اکثر مرتعداران به رادیو و تلویزیون دسترسی داشته و از این رسانه های انبوهی برای کسب اطلاعات عمومی، حرفه ای و شغلی استفاده می نمودند . مرتعداران در زمینه های اطلاعاتی شغلی خود، پس از ذکر تجربه شخصی بعنوان مهمترین منبع اطلاعاتی، دامپزشک، سایر مرتعداران و کارشناسان جهاد و کارشناسان منابع طبیعی را بعنو ان مهمترین منبع اطلاعاتی معرفی نمودند . از بین مجاری مختلف ارتباطی برای ارائه اطلاعات شغلی ، رادیو، تلویزیون و آموزشهای کلاسی و جلسات ترویجی بعنوان مهمترین مجاری ارتباطی تشخیص داده شدند .
یافته ها نشان داد که دسترسی و استفاده از تلویزیون، رادیو، روزنامه، نشریات ترویجی، تلفن و شرکت مرتعداران در آموزشهای ترویجی بر عملکرد شبکه دانش فردی مرتعداران در شرایط خشکسالی موثر بودند . یافته های این تحقیق نشانگر تاثیر قابل توجه سایر مرتعداران، کارشناسان جهاد کشاورزی و منابع طبیعی بر عملکرد شبکه دانش فردی مرتعداران در شرایط خشکسالی بود . یافته های نشان داد که مرتعدارانی که عملکرد شبکه دانش فردی بالاتری داشتند از وضعیت مرتع بهتری در شرایط خشکسالی و ترسالی نیز برخوردار بودند . در نهایت توجه به گروهبندی مرتعداران و انتخاب رهبران فنی، مروجان محلی و مرتعداران نمونه جهت اشاعه نوآوری و اطلاع رسانی به موقع جهت مقابله با پدیده خشکسالی از جمله پیشنهادهای این تحقیق بود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.