مقاله مراقبت های اورژانسی در مسمومیت های کودکان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مراقبت های اورژانسی در مسمومیت های کودکان دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مراقبت های اورژانسی در مسمومیت های کودکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مراقبت های اورژانسی در مسمومیت های کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مراقبت های اورژانسی در مسمومیت های کودکان :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

مقدمه :
یکی از خطرات دوران کودکی مواجهه با ترکیبات شیمیایی خطرناک می باشد . کودکان به علت طبیعت شان ، کنجکاو هستند و دنیای اطراف خود را از طریق آزمایش و امتحان کشف می کنند در این مقاله ، اپیدومیولوژی مسمومیت ها در کودکان ، انواع مسمومیت ها ، مواد آزمایشگاهی و کلینیکی و تکیه بر اهمیت دانستن خصوصیات داروشناسی ترکیبات درگیر به طور خلاصه مورد بحث قرار می گیرد.
متن:
تعداد وسیعی از مواد یا از طریق بلعیدن و یا از طریق آلودگی چشم و پوست موجب مسمومیت در کودکان می شوند. اخیرا ۵ تا ۷ % ویزیت ها در بخش های اورژانس اطفال به دلیل مواجهه با سموم می باشد. علیرغم تلاش های پیشگیری کننده و مراقبت های اورژانسی سالیانه حدود ۱۰۰ مورد مرگ و میر در کودکان زیر ۵ سال در ایالات متحده اتفاق می افتد . در برخورد کیلینیکی با یک کودک مسموم ، مهمترین مورد توجه به خصوصیات ماده مسموم کننده می باشد. خصوصیات دارو که حذف آن را تحت تاثیر قرار می دهد باید در هر مورد تعیین شود این خصوصیات شامل نیمه عمر سرمی دارو ، میزان پخش دارو ، اتصال به آلبومین انتشار مجدد کبدی – روده ای دارو اثرات وابسته به مقدار روی جذب آن می باشد. پزشک اورژانس بایستی دانش داروشناختی خود را در مورد دارو یا اروهای درگیر با دستورالعمل های دارویی شناخته شده و شرایط ضروری بیمار تلفیق نماید. بعد از توجه به جریان هوا ، تنفس ، و گردش خون ، پاک نمودن روده از ماده آلوده کننده اولین قدم می باشد. پزشک باید استفراغ ، شستشوی معده یا استفاده از زغال فعال را بر اساس این دانش که آیا دارو قابل جذب ، سوزاننده یا یک هیدروکربن است و این که آیا چرخه کبدی – روده ای دارد ، انتخاب کند . روش افزایش حذف بر اساس حجم داروی پخش شده ، درجه اتصال به پروتئین و pKa انتخاب خواهد شد . اثرات سموم سیستمیک پیش بینی شده و قدم های اولیه برای مواجهه با تشنج ، آریتمی های قلبی ، استفاراغ و شوک برداشته خواهد شد.
نتیجه گیری:
آزمایشات یک بیمارستان می تواند اطلاعات مهمی درباره خصوصیات و مقدار اولیه دارویی که یک بیمار در معرض آن بوده است ، فراهم نماید. برای پزشکان این نکته که مداخله اولیه باید قبل از اطلاعات سم شناسی نهایی انجام شود ، بسیار مهم است. زمانی که پزشک به اصول اساسی بالینی و داروشناسی تکیه نماید ، کنترل سریع و ضروری مسمومیت های کودکان تقریبا همیشه امکان پذیر خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.