مقاله تعیین تبخیر – تعرق بالقوه و ضریب گیاهی زعفران با استفاده از لایسیمتر بیلان آبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین تبخیر – تعرق بالقوه و ضریب گیاهی زعفران با استفاده از لایسیمتر بیلان آبی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین تبخیر – تعرق بالقوه و ضریب گیاهی زعفران با استفاده از لایسیمتر بیلان آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین تبخیر – تعرق بالقوه و ضریب گیاهی زعفران با استفاده از لایسیمتر بیلان آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین تبخیر – تعرق بالقوه و ضریب گیاهی زعفران با استفاده از لایسیمتر بیلان آبی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

زعفران (Crocus sativus L.) یکی از گیاهان مهم چند ساله در ایران می باشد . دوره رشد زعفران در پائیز، زمستان و بهار است، که این امر زعفران را در زمره گیاهان پر طرفدار در مناطقی با منابع آب محدود قرار داده است. با این حال با توجه به محدودیت منابع آب، مدیریت آبیاری زعفران برای مصرف بهینه آب آبیاری بسیار ضروری می باشد. ضریب گیاهی که بصورت نسبت تبخیر – تعرق بالقوه گیاه به تبخیر – تعرق پتانسیل گیاه مرجع تعریف شده است. برای محاسبه نیاز ابی زعفرانلازم می باشد. این تحقیق به محاسبهتبخیر – تعرق بالقوه و ضریب گیاهی زعفران در سال زراعی ۸۶-۸۵ با استفاده از لایسیمتر های بیلان آبی پرداخته است.تبخیر – تعرق بالقوهزعفران و تبخیر – تعرق بالقوه گیاه مرجع با روش پنمن فائو در منطقه باجگاه به ترتیب ۵۲۴ و ۸۱۱میلی متر در طی فصل رشد بدست امد. ضریب گیاهی زعفران در دوره ابتدایی رشد، دوره میانی و انتهایی به ترتیب ۰/۴۱، ۰/۹۵، ۰/۳۳۵ محاسبه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.