مقاله بهبود ارزیابی در مدل EFQM، به روش فازی و اولویت بندی پروژه های بهبود، به روش های AHPو OR (مطالعه موردی در شرکت برق منطقه ای یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود ارزیابی در مدل EFQM، به روش فازی و اولویت بندی پروژه های بهبود، به روش های AHPو OR (مطالعه موردی در شرکت برق منطقه ای یزد) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود ارزیابی در مدل EFQM، به روش فازی و اولویت بندی پروژه های بهبود، به روش های AHPو OR (مطالعه موردی در شرکت برق منطقه ای یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود ارزیابی در مدل EFQM، به روش فازی و اولویت بندی پروژه های بهبود، به روش های AHPو OR (مطالعه موردی در شرکت برق منطقه ای یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود ارزیابی در مدل EFQM، به روش فازی و اولویت بندی پروژه های بهبود، به روش های AHPو OR (مطالعه موردی در شرکت برق منطقه ای یزد) :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

در این مقاله به منظور ارزیابی، تعیین و اولویت بندی پروژه های بهبود، از بین روش های ارزیابی عملکرد، ارزیابی عملکرد بر اساس مدل تعالی سازمانی EFQM انتخاب شد. لذا در راستای ایبن هدف فرایند تدوین اظهارنامه عملکرد سال ۸۴ شرکت برق منطقه ای یزد به همراه جمع آوری مستندات و بر اساس معیارهای تعیین شده وزارت نیرو، جهت ارزیابی انجام گردید. در ادامه روش شبه جایزه براساس بلوغ سازمانی و شواهد با توجه به موقعیت شرکت برق منطقه ای یزد و میزان ارزشمندی صحت اطلاعات، انتخاب شد. پس از آن با استفاده از ماتریس امتیازدهی، نمرات هر زیرمعیار داده شد و به همراه آن نقاط قوت و نواحی قابل بهبود، امتیاز کل سازمان و مقایسه بین امتیاز معیارها و همچنین زیرمعیارها صورت گرفت. از سوی دیگر در راستای تسهیل امر ارزیابی، با استفاده از منطق فازی، نمره دهی به زیرمعیارها داده شد و جهت اعتبارسنجی این روش، مقایسه ای با نمره دهی اولیه صورت گرفت. در ادامه به منظور جلوگیری از اتلاف منابع شرکت برق منطقه ای یزد، ناشی از اصلاح نواحی قابل بهبود با اهمیت پایین، اولویت بندی نواحی قابل بهبود انجام شد و در نهایت پروژه های بهبود و برنامه های عملیاتی تعریف و تعیین گردید. لازم به ذکر است که به منظور اخذ نظرات کارشناسان و افراد خبره شرکت و نیز توجه به وزن های تعریف شده مدل EFQM، شیوه وزن دهی زیرمعیارها بر اساس مدل EFQM و با استفاده از تکنیک AHP و همچین با کمک مدل OR صورت پذیرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.