مقاله بررسی دور و میزان آب آبیاری پنبه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی دور و میزان آب آبیاری پنبه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دور و میزان آب آبیاری پنبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دور و میزان آب آبیاری پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دور و میزان آب آبیاری پنبه :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در روش آبیاری سطحی، میزان تخلیه مجاز رطوبت خاک د رمنطقه موثر نفوذ ریشه قبل از هر نوبت آبیاری برای برنامه ریزی آبیاری (زمان شروع آبیاری و میزان آب مصرفی) و اثر آن بر عملکرد گیاه موردنیاز است. اثر ترکیب فاکتوریل سه سطح ۵۰، ۷۰ و ۹۰ درصد، تخلیه رطوبت قابل استفاده خاک در مراحل قبل و بعد از گل دهی بر عملکرد، اجزاء عملکرد و رشد رویشی پنبه رقم ورامین در یک خاک Silty Clay Loam در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی درچهار تکرار در ایستگاه مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان در منطقه رودشت در جلگه رودخانه زاینده رود مورد مطالعه قرار گرفت.
میانگین عملکرد وش پنبه برابر با ۳/۵۹ تن در هکتار، وزن یک غوزه ۵/۳۶ و تعداد غوزه در بوته ۸/۸۳ و ارتفاع نهایی گیاه در زمان برداشت ۷۹/۲ سانتیمتر و درصد پوشش نهایی ۷۵/۹ بود. اثر رژیم رطوبتی بعد از گل دهی بر عملکرد پنبه، ارتفاع بوته تعداد غوزه در یک بوته، وزن یک غوزه در سال ۷۶ در حد یک درصد و قبل از گل دهی بر ارتفاع بوته، تعداد غوزه در بوته و وزن یک غوزه در سال ۷۶ در سطح احتمال ۵درصد معنی دار گردید.
بالاترین عملکرد از تیمار ۵۰ درصد کسر رطوبتی قبل و ۵۰ درصد بعد از گل دهی بدست امد و باتیمار ۹۰ درصد کسر رطوبتی قبل و ۷۰ درصد بعد از گل دهی اختلاف معنی داری نداشت. بالاترین راندمان مصرف آب از تیمار ۹۰ درصد کسر رطوبتی قبل و ۷۰ درصد بعد از گل دهی و کمترین آن در تیمار ۵۰ درصد کسر رطوبتی قبل و بعد از گل دهی بدست آمد. با توجه به نتایج حاصله اولین نوبت آبیاری حدود یک ماه پس از کشت و ۲ تا ۳ نوبت آبیاری تا شروع مرحله گل دهی با دور ۱۰ تا ۱۴ روزه و ۵ تا۶ نوبت تا زمان برداشت با دور ۱۲ تا ۱۶ روز، با خیس کردن خاک تا حد ظرفیت زراعی در هر نوبت ابیاری تا عمق ۶۰ و ۸۰ سانتیمتر بترتیب در مراحل قبل و بعد از گل دهی در شرایط مشابه این آزمایش (مصرف ۸۰۰ الی ۹۰۰ میلیمتر آب) جهت تولید اقتصادی پنبه با توجه به کمبود منابع آب در منطقه توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.