مقاله تمایز دگرسانی های آرژیلیک پیشرفته عقیم از انواع مرتبط با سیستم های اپی ترمالی با یک مثال موردی از منطقه زگلیک اهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تمایز دگرسانی های آرژیلیک پیشرفته عقیم از انواع مرتبط با سیستم های اپی ترمالی با یک مثال موردی از منطقه زگلیک اهر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تمایز دگرسانی های آرژیلیک پیشرفته عقیم از انواع مرتبط با سیستم های اپی ترمالی با یک مثال موردی از منطقه زگلیک اهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تمایز دگرسانی های آرژیلیک پیشرفته عقیم از انواع مرتبط با سیستم های اپی ترمالی با یک مثال موردی از منطقه زگلیک اهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تمایز دگرسانی های آرژیلیک پیشرفته عقیم از انواع مرتبط با سیستم های اپی ترمالی با یک مثال موردی از منطقه زگلیک اهر :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

دگرسانی آرژیلیک پیشرفته (AVA) در سیستم های طلای اپی ترمالی نوع سولفیداسیون بالا در نتیجه واکنش محلول های داغ اسیدی با سنگ های میزبان روی می دهد. فزون بر آن، دگرسانی AVA می تواند با انواع سیستم های عقیم و غیراقتصادی همراه باشد. دگرسانی های AVA عقیم شامل انواع هیپوژن(لیتوکپ ها) ، دگرسانی ناشی از آبهای گرم شده توسط بخارات گوگردی ماگمایی و دگرسانی های اسید- سولفات سوپرژن هستند. شرایط تشکیل و ترکیب کانی شناسی هر کدام از این دگرسانی ها با دیگری متفاوت است و به این ترتیب می توان انواع مختلف آن را شناسایی نمود. تمایز بین انواع این دگرسانی ها روش سودمندی در ارزیابی مناطق کانه دار و کاهش ریسک اکتشافی به شمار می رود. در این پژوهش دگرسانی AVA در ناحیه زگلیک(خاور شهر اهر) به عنوان مثال موردی بررسی شده است. بررسی ها گویای آن است که دگرسانی غالب در منطقه آرژیلیک است که از هر دو نوع پیشرفته و حد واسط می باشد. دگرسانی ARG از نوع دورن زاد بوده وتمام انواع واحدهای سنگی را کمو بیش تحت تاثیر قرار داده است. بر خلاف آن، دگرسانی AVA از نوع برون زاد است و بر روی دگرسانی ARG هم پوشانی کرده است. دگرسانی AVA این ناحیه در نتیجه واکنش آبهای اسیدی فرو رو با سنگ های ولکانیکی و ولکانوکلاستیکی روی داده است و از این رو منشا سوپرژن داشته و از نظر ژئوشیمیایی و کانی سازی عقیم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.