مقاله طراحی و آزمون الگویی از پیشایندها و پیامدهای مهم انگیزش شغلی در کارکنان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب – منطقه اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی و آزمون الگویی از پیشایندها و پیامدهای مهم انگیزش شغلی در کارکنان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب – منطقه اهواز دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و آزمون الگویی از پیشایندها و پیامدهای مهم انگیزش شغلی در کارکنان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب – منطقه اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و آزمون الگویی از پیشایندها و پیامدهای مهم انگیزش شغلی در کارکنان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب – منطقه اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و آزمون الگویی از پیشایندها و پیامدهای مهم انگیزش شغلی در کارکنان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب – منطقه اهواز :

تعداد صفحات:۳۳

چکیده:

الگویی از پیشامدها و پیامدهای مهم انگیزش شغلی طراحی و روی یک نمونه ۶۵۲ نفری از کارکنان شرکت ملی نفت ملی مناطق نفتخیز جنوب – منطقه اهواز آزموده شد. الگوی پیشنهادی انگیزش شغلی پنج لایه را در بر می گیرد که از لایه اول تا پنجم به ترتیب شامل پیشامدهای دور (صفات انگیزشی ، محدودیت های رویه ای و دشواری هدف ) ، پیشامدهای نزدیک (اخلاق کار اسلامی ، خشنودی از درآمد ، نیازهای اساسی روانشناختی ، خودکارآمدی ، ویژگی های شغل ، امنیت شغلی )، متغیر انگیزش شغلی ، پیامدهای نزدیک(خشنودی شغلی ،دلبستگی شغلی ، تعهد سازمانی ، تلاش و قصد ترک شغل ) و پیامدهای دور (عملکرد شغلی و فشار روانی شغلی ) می باشد . ارزیابی الگوی پیشنهادی با استفاده از روش تحلیلی عاملی تأییدی(CFA) و الگویابی معادله ساختاری (SEM) براساس نرم افزارAmos ویراست ۷ انجام گرفت . جهت آزمودن اثرهای واسطه ای و تعیین معنی داری آنها از روش بارون و کنی (۱۹۸۶) و آزمون سوبِل (۱۹۸۲) استفاده گردید. گرچه تحلیل های SEM برازندگی الگو را با داده ها مورد حمایت قرار دادند ، اما برخی از شاخص های برازندگی حاکی از آن بودند که الگو نیاز به بهبود دارد . در نتیجه ، با حذف مسیرهای غیر معنی دار و اضافه نمودن چند مسیر جدید به برازندگی بسیارخوب الگوی نهایی با داده ها دست یافتیم . پیامدها و پیشنهادها در رابطه با سیستم های انگیزشی مورد بحث قرار می گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.