مقاله بررسی میزان تراکم میست های اسید سولفوریک و ارائه راهکار مناسب جهت کاهش انتشار بخارات در صنعت آندایزینگ آلومیینوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان تراکم میست های اسید سولفوریک و ارائه راهکار مناسب جهت کاهش انتشار بخارات در صنعت آندایزینگ آلومیینوم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان تراکم میست های اسید سولفوریک و ارائه راهکار مناسب جهت کاهش انتشار بخارات در صنعت آندایزینگ آلومیینوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تراکم میست های اسید سولفوریک و ارائه راهکار مناسب جهت کاهش انتشار بخارات در صنعت آندایزینگ آلومیینوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان تراکم میست های اسید سولفوریک و ارائه راهکار مناسب جهت کاهش انتشار بخارات در صنعت آندایزینگ آلومیینوم :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

اسید سولفوریکاسید معدنی بسیار قوی می باشد. این اسید با هر در صدی در آب حل می شود و جزء مواد شیمیایی پر مصرف می باشد.این ماده در واکنش های شیمیایی و فرآیندهای تولید سایرترکیبات کاربرد فراوانی دارد. یکی از صنایع مصرف کننده اسید سولفوریک صنعت آندایزینگ آلومینیوم می باشد]۱[. شرایط غیر بهداشتی حاکم بر بعضی از محیط های صنعت آندایزینگ موجب شده تا تعیین مقدار دقیق انتشار و میزان مواجهه با این آلاینده از اهمیت ویژه ای برخوردار شود. به همین منظور پس از مطالعه و جستجوی کتابخانه ای و اینترنتی د ر خصوص انواع روش های نمونه برداری مبادرت به انجام نمونه برداری بر اساس روش ID-113 OSHAدر خصوص تعیین غلظت میست های اسید سولفوریک در هوای محیط کار شد. مطالعه موردی درکارخانه آندایزینگ آلومینیوم آلوپن در شهر صنعتی البرز واقع در شهر قزوین انجام گرفت. نتایج حاصل گویای آن است کهتراکم در نمونه های جمع آوری شدهدر حوزه عملیاتی وان هادر ارتفاعی متناظر با منطقه تنفسی کارکنان بیشترین مقدار وخارج از محوطه وان ها کمترین میزان را دارا می باشد، همچنین با افزایش فاصلهاز سطح الکترولیت میزان تراکم ماهش می یابد.با توجه به یافته ها بهتر آن است که جمع آوری آلاینده ها در حوزه عملیاتی وان ها ودر پایین ترینارتفاعممکن ا زسطح الکترولیت انجام گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.