مقاله اثر پارامترهای فرایند تولید کامپوزیت های مغناطیسی نرم (SMC) بر چگالی و خواص مکانیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پارامترهای فرایند تولید کامپوزیت های مغناطیسی نرم (SMC) بر چگالی و خواص مکانیکی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پارامترهای فرایند تولید کامپوزیت های مغناطیسی نرم (SMC) بر چگالی و خواص مکانیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پارامترهای فرایند تولید کامپوزیت های مغناطیسی نرم (SMC) بر چگالی و خواص مکانیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پارامترهای فرایند تولید کامپوزیت های مغناطیسی نرم (SMC) بر چگالی و خواص مکانیکی :

تعداد صفحات:۲۲

چکیده:

در این پژوهش، روشی جدید برای تولید کامپوزیت های مغناطیسی نرم به کار رفته است. در این پژوهش کامپوزیت های مغناطیسی نرم به روش فشردن گرم تولید شده اند. نمونه های حاوی درصدهای مختلف از رزین فنولیک در فشارهای ۴۵۰MPa تا ۹۵۰ Mpa در دماهای ۱۵۰ تا ۳۰۰ درجه سانتیگراد برای مدت ۳۰ تا ۹۰ دقیقه پرس شده و در نهایت در زمان های ۸ تا ۷۲ ساعت عملیات حرارتی شده اند. سپس چگالی و استحکام فشاری نمونه ها اندازه گیری شدند. همچنین سطح شکست نمونه ها با میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) مورد مطالعه قرار گرفته است.
نتایج حاصله نشان می دهند که تا فشار ۸۵۰ MPa، افزایش فشار فشردن سبب افزایش چگالی و استحکام نمونه ها می شود، ولی فشارهای بالاتر منجر به افت خواص مذکور می گردد. همچنین مشخص گردید که افزایش دما و زمان پرس گرم نقش قابل ملاحظه ای در افزایش چگالی نمونه ها دارد. پس از بررسی سطح شکست نمونه ها با میکروسکوپ الکترونی روبشی مشخص گردید که سطح شکست تمامی نمونه هایی که در فشار کمتر از ۸۵۰MPa فشرده شده بودند مشابه یکدیگر بوده و شکست از نوع جدایشی می باشد، در حالیکه شکست نمونه هایی که در فشارهای بالاتر از ۸۵۰MPa فشرده شده بودند از نوع درون دانه ای بوده است. این تغییر مد شکست را می توان به ترک ایجاد شده در ذرات پودر آهن در فشارهای خیلی بالا نسبت داد. در بررسی های میکروسکوپ نوری این ترک ها به وضوح قابل مشاهده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.