مقاله بررسی تاثیر پارامترهای مصرف ماهی، تعداد دندان های پر شده با آمالگام، سن و مکان بر میزان آلودگی به جیوه در مادران استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پارامترهای مصرف ماهی، تعداد دندان های پر شده با آمالگام، سن و مکان بر میزان آلودگی به جیوه در مادران استان مازندران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پارامترهای مصرف ماهی، تعداد دندان های پر شده با آمالگام، سن و مکان بر میزان آلودگی به جیوه در مادران استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پارامترهای مصرف ماهی، تعداد دندان های پر شده با آمالگام، سن و مکان بر میزان آلودگی به جیوه در مادران استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پارامترهای مصرف ماهی، تعداد دندان های پر شده با آمالگام، سن و مکان بر میزان آلودگی به جیوه در مادران استان مازندران :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این پژوهش میزان جیوه موی ۷۰ مادر و عوامل مؤثر بر آن مورد ارزیابی قرار گرفت. میانگین غلظت جیوه موی مادران ۰/۱۹ mg/kg بدست آمد که از حد نرمال WHO برای جیوه مو (۲mg/kg) و حد راهنمای USEPA برای جیوه مو (۵mg/kg) کمتراست. با استفاده از آزمون توکی متغیرهای سن، مکان زندگی، میزان مصرف ماهی و تعداد دندان های پر شده با آمالگام مورد بررسی قرار گرفتند. این مطالعه نشان داد که متغیرهای مکان زندگی (۰/۰۲-p) مصرف ماهی (۰/۰-p) به طور معنی داری روی میزان جیوه موی مادران تاثیر دارند. متغیرهای سن و تعداد دندان های پر شده با آمالگام روی میزان جیوه مو تاثیری نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.