مقاله بررسی توانایی صدف (Zebra mussel) Dreissena polymorpha در کاهش غیر مستقیم غلظت نیترات و فسفات فاضلاب (سیستم بسته)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی توانایی صدف (Zebra mussel) Dreissena polymorpha در کاهش غیر مستقیم غلظت نیترات و فسفات فاضلاب (سیستم بسته) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی توانایی صدف (Zebra mussel) Dreissena polymorpha در کاهش غیر مستقیم غلظت نیترات و فسفات فاضلاب (سیستم بسته)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی توانایی صدف (Zebra mussel) Dreissena polymorpha در کاهش غیر مستقیم غلظت نیترات و فسفات فاضلاب (سیستم بسته)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی توانایی صدف (Zebra mussel) Dreissena polymorpha در کاهش غیر مستقیم غلظت نیترات و فسفات فاضلاب (سیستم بسته) :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

صدف (Pallas) (Zebra Mussel) Dreissena polymorpha جزء تصفیه کننده های مواد غذایی بوده و قادر است مواد غذایی خود را از آب فیلتر نموده و حجم بالایی از آب را تصفیه نماید. بر این اساس، توانایی این صدف در کاهش غیرمستقیم غلظت نیترات و فسفات فاضلاب شهری درسیستم بسته مورد بررسی قرار گرفت. به دلیل حضور دامنه وسیعی از مواد در فاضلاب، تحقیق روی دو غلظت نیترات و فسفات انجام پذیرفت. توده های صدف در واحدهای وزنی ۲۰ ، ۴۰ و ۶۰ g تحت آزمایشات فیلتراسیون و جذب غیرمستقیم نیترات و فسفات از فاضلاب قرار گرفتند. به منظور تعیین میزان فیلتراسیون صدف D. polymorpha از کشت توام دوجلبک کلرلاو سندسموس استفاده گردید و جهت تعیین غلظت نیترات و فسفات، در قبل و بعد از حضور صدف مذکور درسیستم فاضلاب، نمونه گیری از ورودی و خروجی فاضلاب بعمل آمد. این آزمایشها ۳-۱۰ بار با توجه به دامنه واریانس تکرار گردید . در طی این تحقیق مشخص شد که جلبکها قادر به تقلیل غلظت نیترات (از ۱/۷۳ تا ۰/۰۳ mg.l-1 ) و فسفات از ۴/۴۸ تا ۰/۴۲ mg.l-1 ) می باشند. جذب نیترات و فسفات توسط توده های صدف نشان داد، در سیستم بسته بین وزن توده های صدف و میزان فیلتراسیون نیترات و فسفات همبستگی مثبت وجود دارد (۰/۹۹=R2) به طوری که با افزایش وزن توده های صدف، میزان جذب نیترات به طور میانگین ۰/۰۳ تا ۰/۱۱ mg.l-1و میزان جذب فسفات ۰/۰۱ تا ۰/۰۲ mg.l-1 می باشد. با توجه به میزان ناچیز جذب نیترات و بویژه فسفات توسط این صدف، صدف D. polymorpha برای استفاده در تصفیه فاضلاب شهری توانایی لازم را ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.