مقاله بررسی وضعیت شیر پاستوریزه تولیدی استان همدان از لحاظ میزان اسیدیته و آلودگی میکروبی در نیم سال دوم ۸۴ ونه ماهه اول ۸۵ با استاندارد ملی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت شیر پاستوریزه تولیدی استان همدان از لحاظ میزان اسیدیته و آلودگی میکروبی در نیم سال دوم ۸۴ ونه ماهه اول ۸۵ با استاندارد ملی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت شیر پاستوریزه تولیدی استان همدان از لحاظ میزان اسیدیته و آلودگی میکروبی در نیم سال دوم ۸۴ ونه ماهه اول ۸۵ با استاندارد ملی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت شیر پاستوریزه تولیدی استان همدان از لحاظ میزان اسیدیته و آلودگی میکروبی در نیم سال دوم ۸۴ ونه ماهه اول ۸۵ با استاندارد ملی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت شیر پاستوریزه تولیدی استان همدان از لحاظ میزان اسیدیته و آلودگی میکروبی در نیم سال دوم ۸۴ ونه ماهه اول ۸۵ با استاندارد ملی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

با توجه به اهمیت شیر در تغذیه انسان و افزیش روز افزون نیاز جامعه به مصرف آن،اطمینان از سلامت این محصول مهم غذایی یک ضرورت است. .لذا بررسی میزان آلودگی میکروبی و اسیدیته شیر پاستوریزه تولیدی در نیم سال دوم ۸۴ ونه ماهه اول ۸۵ استان همدان از اهداف این مطالعه می باشد. در این مطالعه تعداد ۱۷۷ نمونه شیر پاستوریزه از کارخانجات تولید کننده شیر پاستوریزه استان به صورت تصادفی و ماهیانه نمونه برداری و به آزمایشگاه استان ارسال شد و آزمایشات لازم بر روی نمونه ها انجام گرفت. با توجه به یافته های بدست آمده به نظر میرسد وضعیت شیر استان در نیمسال دوم سال ۸۴ ونه ماه اول سال ۸۵ نسبت به استاندارد ملی به طور معنی داری پائینتر ودر حد استاندارد مربوطه می باشد همچنین میزان اسیدیته نیز نتایج فوق را نشان داد که می تواند به دلایل تجهیز کارخانجات به دستگاههای پیشرفته روز،رقابت مثبت بین کارخانجات و کنترل مداوم ارگانها و سازمانهای مربوطه با عنایت به تاکید بر سلامت شیر خانوارباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.