مقاله تعیین میزان فلوراید در انواع چای سیاه و نوشیدنی ایرانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین میزان فلوراید در انواع چای سیاه و نوشیدنی ایرانی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین میزان فلوراید در انواع چای سیاه و نوشیدنی ایرانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان فلوراید در انواع چای سیاه و نوشیدنی ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین میزان فلوراید در انواع چای سیاه و نوشیدنی ایرانی :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
هدف از این مطالعه ، بررسی مقدار فلوراید در انواع چای ایرانی با نشان تجاری مختلف (Camellia Sinensis L) و مقا یسه آنها در آزاد سازی فلوراید به داخل چای دم کرده می باشد.در این مطالعه ده نمونه چای معروف و پر مصرف نمونه برداری و مورد آنالیز قرار گرفتند.نتایج نشان داد که حداقل و حداکثر مقدار فلوراید چای خشک به ترتیب ۱۸۲±۲۰و mg/kg 35 و ±۶ mg/kg بود که به ترتیب مربوط به چای صداقت و چای شهرزاد بود.غلظت فلوراید در چای دم کرده از این چای ها از ۲/۶±۰/ ۰ تا ۱۸ /۵۳±۰/۰۷ میلی گرم در لیتر متغیر بود. درصد استخراج فلوئور از چای خشک به چای دم کرده حداقل از ۶۷/۷ ±۸ درصد (در چای گلستان) و حداکثر ۹۱±۴ درصد (در چای احمد) نسبت مقدار کل فلوئور موجوددر چای خشک متغیر بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.