مقاله بررسی برخی خواص فیزیکی دانه پسته دهان بسته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی برخی خواص فیزیکی دانه پسته دهان بسته دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی برخی خواص فیزیکی دانه پسته دهان بسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی خواص فیزیکی دانه پسته دهان بسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی برخی خواص فیزیکی دانه پسته دهان بسته :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
برای طراحی دستگاهها و تجهیزات فرآوری نیاز به تعیین برخی خواص فیزیکی پسته دهان بسته داریم. در این تحقیق برخی از خواص فیزیکی دانه پسته دهان بسته به عنوان تابعی از میزان رطوبت بین % ۵ تا % ۴۰ بر پایه تر ارزیابی شدند. مشاهده گردید که طول، عرض، ارتفاع و جرم واحد دانه پسته دهان بسته با افزایش رطوبت افزایش داشتند. با افزایش رطوبت، کرویت دانهها کاهش و قطر متوسط هندسی افزایش نشان داد. همچنین چگالی توده با افزایش رطوبت افزایش داشت در حالیکه تخلخل و چگالی دانه کاهش یافتند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.