مقاله تاثیر دبی هوای خشک کننده و نحوه خشک کردن بر روی مدت زمان لازم برای خشک کردن انگور با زمانهای استراحت دهی در یک خشک کن خورشیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر دبی هوای خشک کننده و نحوه خشک کردن بر روی مدت زمان لازم برای خشک کردن انگور با زمانهای استراحت دهی در یک خشک کن خورشیدی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دبی هوای خشک کننده و نحوه خشک کردن بر روی مدت زمان لازم برای خشک کردن انگور با زمانهای استراحت دهی در یک خشک کن خورشیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دبی هوای خشک کننده و نحوه خشک کردن بر روی مدت زمان لازم برای خشک کردن انگور با زمانهای استراحت دهی در یک خشک کن خورشیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دبی هوای خشک کننده و نحوه خشک کردن بر روی مدت زمان لازم برای خشک کردن انگور با زمانهای استراحت دهی در یک خشک کن خورشیدی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

روشهای سنتی برای خشک کردن محصولات کشاورزی نیازمند صرف زمان طولانی بوده و مشکلات بهداشتی و کاهش کیفیت را نیز به همراه دارد اما انرژی خورشیدی منبعی تجدیدپذیر، پاک و رایگان است که می تواند از آن به عنوان منبع کمکی جهت حفظ منابع سوختی تجدید ناپذیر بهره گرفت. پژوهش حاضر یک ایده نسبتاً جدید در بکار گیری انرژی خورشید به عنوان منبع اصلی تامین انرژی خشک کن می باشد که در آن خشک کن خورشیدی طراحی، ساخته و ارزیابی شده است. خشک کن مورد نظر از نوع کابینتی می باشد که می توان از آن به دو صورت مختلط و غیرمستقیم برای خشک کردن میوه جات استفاده کرد. جریان هوا در آن به صورت جابجای اجباری برقرار می گردد. جهت ارزیابی دستگاه از انگور به عنوان ماده مورد آزمایش برای خشک کردن استفاده گردید. در این پژوهش تأثیر دبی هوای خشک کننده و نحوه بکارگیری دستگاه روی مدت زمان خشک شدن محصول با در نظر گرفتن زمان استراحت دهی مورد بررسی قرار گرفت. بنابراین از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک کاملاً تصادفی استفاده شد. که فاکتور اول دبی هوای ورودی به خشک کن دارای سه سطح ۰/۰۸۵ ، ۰/۱۲۶ و ۰/۱۷۱ متر مکعب بر ثانیه, فاکتور دوم نحوه استفاده از خشک کن که در دو سطح مختلط و غیرمستقیم می باشد. نتایج نشان داد که دبی هوای خشک کننده و نحوه بکارگیری از دستگاه برای خشک کردن انگور اثر معنی داری بر روی مدت زمان خشک شدن محصول داشتند. وجود زمانهای استراحت دهی مدت زمان لازم برای خشک شدن محصول را کاهش داده است همچنین فرایند خشک شدن انگور کاملاً در مرحله نزولی بوده و فاقد نرخ خشک شدن ثابت می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.