مقاله تفکیک دامنه عملکرد ترموستاتهای دمای داخل ساختمان بر اساس معیارهای آسایش حرارتی فصلی، رهیافتی مؤثر در اقتصاد انرژی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تفکیک دامنه عملکرد ترموستاتهای دمای داخل ساختمان بر اساس معیارهای آسایش حرارتی فصلی، رهیافتی مؤثر در اقتصاد انرژی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تفکیک دامنه عملکرد ترموستاتهای دمای داخل ساختمان بر اساس معیارهای آسایش حرارتی فصلی، رهیافتی مؤثر در اقتصاد انرژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تفکیک دامنه عملکرد ترموستاتهای دمای داخل ساختمان بر اساس معیارهای آسایش حرارتی فصلی، رهیافتی مؤثر در اقتصاد انرژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تفکیک دامنه عملکرد ترموستاتهای دمای داخل ساختمان بر اساس معیارهای آسایش حرارتی فصلی، رهیافتی مؤثر در اقتصاد انرژی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

چکیده – وسیع بودن دامنه عملکرد ترموستاتهای دمای داخل ساختمان، یکی از عواملی است که موجب افزایش مصرف انرژی در اکثر ساختمانها میشود. اغلب ترموستاتهایی که در ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرند، به دلیل وسعت دامنه عملکرد، قابلیت تفکیک شرایط آسایش حرارتی تابستانی و زمستانی را ندارند. این امر موجب میشود که دمای داخل اتاق در ابتدا از محدودههای آسایش حرارتی متناسب با فصل (زمستان یا تابستان) فراتر رفته و سپس افراد با کمک فرایندهای تطبیقی مانند باز کردن در و پنجره، اقدام به ایجاد شرایط آسایش حرارتی نمایند. در این تحقیق به بررسی تأثیر تفکیک شرایط آسایش حرارتی تابستانی و زمستانی و ایجاد فرایند سرمایش و گرمایش تدریجی از طریق محدود نمودن دامنه عملکرد ترموستاتهای تنظیم کننده دما بر میزان بار حرارتی و برودتی مورد نیاز ساختمانها پرداخته شده است. بار حرارتی و برودتی مورد نیاز یک ساختمان نمونه در پنج ناحیه متفاوت شهر تهران در طول یکسال محاسبه شده است. نتایج نشان میدهد که با محدود نمودن دامنه عملکرد تنظیم کنندههای دمای داخل ساختمانها متناسب با فصول مختلف سال و یا استفاده از ترموستاتهای مجزا با قابلیت تفکیک شرایط آسایش حرارتی تابستانی و زمستانی میتوان ۵ تا ۱۰ % از تلفات حرارتی در ساختمانهایی که از سیستمهای تهویه مطبوع استفاده میکنند کاست. از آنجا که بخش اعظمی از انرژی در بخش ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد، لذا این مقدار صرفهجویی در مصرف انرژی از دیدگاه کلان بسیار چشمگیر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.