مقاله اثر مواد رنگزا بر روی ساختار و خواص حرارتی الیاف پلی پروپیلن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مواد رنگزا بر روی ساختار و خواص حرارتی الیاف پلی پروپیلن دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مواد رنگزا بر روی ساختار و خواص حرارتی الیاف پلی پروپیلن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مواد رنگزا بر روی ساختار و خواص حرارتی الیاف پلی پروپیلن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مواد رنگزا بر روی ساختار و خواص حرارتی الیاف پلی پروپیلن :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

در این تحقیق اثر مواد رنگزا بر روی خواص حرارتی الیاف پلی پروپیلن مورد بررسی قرار گرفته است و علت این تغییرات با بررسی ساختار تحقیق گردید. بدین منظور الیاف به همراه مواد رنگزای مختلف ریسیده شد و خواص جمع شدگی حرارتی آنها ارزیابی گردید.جهت بررسی ساختار از میکروسکوپ نور پلاریزه ،آنالیز حرارتی تفاضلی و FTIR استفاده گردید. نتایج آزمایشات نشان می دهد که بعضی از مواد افزودنی خاصیت هسته زایی داشته و با ایجاد هسته های آغازگر کریستالیزاسیون در پلیمر باعث تغییر در شکل و اندازه گویچه ها ، افزایش دمای کریستالیزاسیون ، و افزایش تبلور در الیاف می گردند. اثر مواد افزودنی بر روی جمع شدگی حرارتی الیاف مورد بررسی قرار گرفت.مواد هسته زای فرم کریستالی به علت افزایش درصد تبلور جمع شدگی حرارتی را کاهش می دهند، ولی مواد هسته زای فرم کریستالی هگزاگونال به علت پایداری حرارتی کم این فرم و تبدیل آن در دمای بالا به فرم منو کلینیک دارای جمع شدگی حرارتی بالایی می باشند. همچنین اثر مواد رنگزای هسته زا بر روی پایداری ساختار در پلی پروپیلن مورد بررسی قرار گرفت. مواد هسته زا باعث افزایش پایداری ساختار می گردند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.