مقاله بررسی اثر فرآیند فلو تاسیون ذرات زغال سنگ بر خواص فیزیکی و شیمیایی بریکت زغال سنگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فرآیند فلو تاسیون ذرات زغال سنگ بر خواص فیزیکی و شیمیایی بریکت زغال سنگ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فرآیند فلو تاسیون ذرات زغال سنگ بر خواص فیزیکی و شیمیایی بریکت زغال سنگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فرآیند فلو تاسیون ذرات زغال سنگ بر خواص فیزیکی و شیمیایی بریکت زغال سنگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فرآیند فلو تاسیون ذرات زغال سنگ بر خواص فیزیکی و شیمیایی بریکت زغال سنگ :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

در مرحله استخراج زغال سنگ حجم قابل از آن به صورت نرمه در می آید که علاوه بر اینکه کاربردی ندارد بلکه از نظر زیست محیطی نیز مشکلاتی را بوجود می آورد از این رو با شکل دهی این ذرات به اجسام جامدی به نام بریکت این ذرات را قابل احتراق می کنند. انتخاب نوع فرآیند تولید بریکت و همچنین ترکیب درصد و نوع مواد افزودنی تا حد زیادی بر کیفیت احتراق آن تاثیرگذار است. در این تحقیق اثر فلوتاسیون ذرات زغال سنگ مزینوی طبس ایران بر بریکت حاصل از آن مورد بررسی قرار گرفته است و مهمترین خواص فیزیکی و شیمیایی بریکت همچون مقاومت مکانیکی مقاومت در برابر آب و احتراق آن اندازه گیری شده و نتایج آن با نمونه بریکت های حاصل از بریکت با ذرات خام مورد مقایسه قرار گرفته است. نتایج حاصله نشان دهنده آن است که در حالتی که ذرات زغال سنگ فلوت شوند بریکت حاصله دارای مقاومت در برابر آب کمی می باشد ولی دارای مقاومت مکانیکی و کیفیت احتراق بهتری نسبت به بریکت حاصل از ذرات خام است و فلوتاسیون ذرات زغال سنگ با حذف درصد قابل توجهی از مواد همراه تا حد زیادی به بهسوزی آن کمک می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.