مقاله بررسی تاثیر متغییرهای مختلف در حذف رنگ های آزویی از محلول آبی به روش انعقاد الکتریکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر متغییرهای مختلف در حذف رنگ های آزویی از محلول آبی به روش انعقاد الکتریکی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر متغییرهای مختلف در حذف رنگ های آزویی از محلول آبی به روش انعقاد الکتریکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر متغییرهای مختلف در حذف رنگ های آزویی از محلول آبی به روش انعقاد الکتریکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر متغییرهای مختلف در حذف رنگ های آزویی از محلول آبی به روش انعقاد الکتریکی :

تعداد صفحات:۲۴

چکیده:

اسید قرمز ۸۸ و تارترازین از رنگ های آزویی سنتزی می باشند که در صنایع نساجی، غذائی، دارویی مورد استفاده قرار میگیرند. در صنایع مذکور مقادیر قابل توجهی پساب حاوی ترکیبات آلی، سمی و مقاوم بوجود می آید با تصفیه این پساب ها توسط روش مناسب و مقرون به صرفه می توان به حفاظت از محیط زیست پرداخت تا بدین وسیله اهداف توسعه پایدار تحقق یابد . این مطالعه جهت بررسی کارائی انعقاد الکتریکی ec در رنگزدائی محلول آبی تارترازین و همچنین اسید قرمز ۸۸ می باشد تعیین شرایط عملیاتی بهینه و نیز تاثیر جنس الکترودها و آریش های مختلف اتصال الکترودها در میزان حذف این ماده رنگی از محلول آبی با بکارگیری منبع ولتاز مستقیم dc انجام گرفته است. دانسیته جریان الکتریکی زمان الکترولیز، فاصله بین دو الکترود غلظت الکترولیت حامل و ph محلول متغیرهائی هستند که بیشترین تاثیر را در میزان حذف رنگ بعهده دارند بدین روش در محلول آبی اسید قرمز ۸۸ تقریباً ۱۰۰% رنگ و ۵۹% cod و همچنین برای تارترازین حدوداً ۱۰۰% رنگ و ۹۰% cod حذف گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.