مقاله اپیدوتیزایسون پلاژیوکلازها در گرانیتوئیدهای لوکوکرات پلوتونیک الوند، درشرایط دگرگونی رخساره شیست سبز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اپیدوتیزایسون پلاژیوکلازها در گرانیتوئیدهای لوکوکرات پلوتونیک الوند، درشرایط دگرگونی رخساره شیست سبز دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اپیدوتیزایسون پلاژیوکلازها در گرانیتوئیدهای لوکوکرات پلوتونیک الوند، درشرایط دگرگونی رخساره شیست سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اپیدوتیزایسون پلاژیوکلازها در گرانیتوئیدهای لوکوکرات پلوتونیک الوند، درشرایط دگرگونی رخساره شیست سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اپیدوتیزایسون پلاژیوکلازها در گرانیتوئیدهای لوکوکرات پلوتونیک الوند، درشرایط دگرگونی رخساره شیست سبز :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

توده پلوتونیکی الوند در بخش شمالی زون سنندج- سیرجان و در غرب ایران و جنوب شهر همدان واقع شده است. این توده از گرانیتوئیدهای پرفیری، گرانیتوئیدهای لوکوکرات و سنگهای نفوذی بازیک تشکیل شده است. سن نفوذ این توده مبوط به کرتاسه بالایی (۷۵-۷۰ میلیون سال پیش می باشد. فرآیند اپیدوتیزاسیون پلاژیوکلازها در گرانیتوئیدهای لوکوکرات الوند (کوارتز دیوریت، گرانودیوریت و تونالیت) رخ داده است. این پدیده در اثر عملکرد محلولهای گرمایی در شرایط ساب سولیدوس و دررخساره شیست سبز رخ داده است. فرآیند اپیدوتیزاسیون پلاژیوکلازها بر اساس معادلات ذیل بوقوع پیوسته است. (فرمول در متن مقاله اصلی). پدیده اپیدوتیزاسیون پلاژیوکلازها، بیشتر در بخشهغای مرکزی این کانیها که غنی از انورتیت هستند، بوقوع پیوسته است. پلاژیوکلازهائیکه در تعادل با اپیدوت هستند، می توانند حداکثر ترکیب(An(40 (الیگوکلاز تا آندزین) داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.