مقاله بررسی نقش کانی شناسی در تخمین میزان نمونه مطالعات کانه آرایی از رگه ها و دپوهای استخراجی معدن تالک آقبلاق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش کانی شناسی در تخمین میزان نمونه مطالعات کانه آرایی از رگه ها و دپوهای استخراجی معدن تالک آقبلاق دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش کانی شناسی در تخمین میزان نمونه مطالعات کانه آرایی از رگه ها و دپوهای استخراجی معدن تالک آقبلاق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش کانی شناسی در تخمین میزان نمونه مطالعات کانه آرایی از رگه ها و دپوهای استخراجی معدن تالک آقبلاق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش کانی شناسی در تخمین میزان نمونه مطالعات کانه آرایی از رگه ها و دپوهای استخراجی معدن تالک آقبلاق :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

در اجرای پروژه های معدنی اعم از اکتشافی، استخراجی و فرآوری، نمونه برداری بهینه و آماده سازی نمونه ها با حفظ درجه صحت آنها از ستون اصلی کارهای تحقیقاتی محسوب می گردد. لذا جهت دستیابی به مشخصات معرف یک کانسار، لازم است تا از قسمتهای مختلف آن به شیوه های متفاوتی نمونه برداری گردد. چگالی شبکه نمونه برداری بایستی در راستای نمونه برداری بر اساس قوانین مربوطه حداکثر تغییر پذیری را داشته باشد. لذا، بایستی جهت برداشت نمونه ای با دقت بالا، از ویژگیهای م نطقه آشنایی کامل داشت، یکی از بارزترین ویژگیهای یک کانسار شناخت جزئیات کانی شناسی آن از نظر عیار، درجه آزادی، نحوه درگیری، کانیهای همراه، شکل ذرات، ابعاد بلورهای کانی مورد نظر، ه دف از نمونه برداری و غیره می باشد. این تحقیق، در راستای بررسی امکان سنجی فرآوری ذخایر ت الک آقبلاریال در استان مرکزی تعریف شده است. لذا، تلاش شده تا با توجه به مشخصات کانی شناسی ن مونه از رگه ها و دپوهای استخراجی تالک، وزن مناسبی از آن که بتواند معرف کانسنگ استخراجی جهت م طالعات فرآوری باشد تخمین زده شود. روش تخمین نمونه این تحقیق، روش جی بوده و در فرمول مربوطه میزان عیار تالک سفید مرغوب: ۷۱/۵% تالک متمایل به سبز: ۷۰/۲% و قطر درشت ترین ابعاد ن مونه برای تالک مرغوب cm(20-15) و برای تالک متمایل به سبز در حدود ۱۵cm بدست آمد. در این شرایط برای تالک سفید مرغوب وزن نمونه در حدود ۵۳۰kg و برای تالک کلریتی شده سبز رنگ وزنی در حدود ۳۱۵kg تخمین زده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.