مقاله تأثیر کم آبیاری بر عملکرد بادام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر کم آبیاری بر عملکرد بادام دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر کم آبیاری بر عملکرد بادام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کم آبیاری بر عملکرد بادام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر کم آبیاری بر عملکرد بادام :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

بادام یکی از درختان میوه است که به دلیل تحمل به خشکی و شرایط کم آبی عمدتا" در مناطق خشک و نیمه خشک کشت می گردد. اگر چه بادام تا حدودی نسبت به خشکی مقاومت نشان میدهد ولی برای تولید محصول اقتصادی احتیاج به آبیاری در طی فصل رشد دارد. این نیاز آبی در طی فصل رشد و مراحل فنولوژی رشد میوه یکسان نیست و شناسایی این دوره های حساس و بحرانی از نظر نیاز آبی و کسر آبیاری به منظور جلوگیری از صدمه و خسارت به رشد و عملکرد بادام اهمیت زیادی دارد. به منظور بررسی تاثیر کم آبیاری بر عملکرد بادام در مراحل مختلف فنولوژیکی، این پژوهش به صورتکرت های یکبار خرد شده با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار طی سالهای ۱۳۸۲-۱۳۸۰ در باغات بادام شرکت خیریه امامیه شوراب از توابع بخش سامانانجام شد در این آزمایش پلات های اصلی شامل مراحل مختلف فنولوژی در چهار سطح : مرحله اول(رشد میوه)، مرحله دوم (رشد مغز )، مرحله سوم ( قبل از برداشت ) و مرحله چهارم ( پس از برداشت ) و پلاتهای فرعی شامل چهار سطح مختلف آبیاری بشرح ذیل بود. T1(آبیاری کامل باتوجه به نیاز آبی گیاه)، T2 (آبیاری با ۸۰ در صد نیاز آبی گیاه)،T3 (آبیاری با ۴۰ درصد نیاز آبی گیاه)،T4 (قطع آبیاری، صفر درصدنیاز آبی گیاه )نتایج نشان داد کهکسر آبیاری در مرحله اول و دوم فنولوژیکی رشد میوهباعث کاهش معنی دار عملکرد شده ولی در مرحله سوم افت عملکرد معنی دارنشد اما در مرحله چهارم، تاثیر معنی داری بر تراکم گلدهی و درصد تشکیل میوه اولیه و نهایی داشت. و باعث کاهش تراکم گل، درصد تشکیل میوه اولیه و نهایی و در نهایت کاهش عملکرد محصول در سال بعد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.