مقاله طراحی و ساخت دستگاه میکسر ستلر تحقیقاتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی و ساخت دستگاه میکسر ستلر تحقیقاتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و ساخت دستگاه میکسر ستلر تحقیقاتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت دستگاه میکسر ستلر تحقیقاتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و ساخت دستگاه میکسر ستلر تحقیقاتی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در فرآوری مواد معدنی به روش هیدرومتالوژی ، پس از عملیات لیچینگ، محلولی حاصل می شود که شامل یونهای مختلفی است که جهت جداسازی از محلول و خالص سازی آن روشهای مختلفی وجود دارد که از این جمله می توان روش استخراج با حلال را نام برد. جهت انجام این فرآیند در جریان پیوسته می توان از میکسر ستلر بدلیل داشتن مزایای زیاد آن مانند، راندمان بالا، انعطاف پذیری زیاد، هزینه ساخت و نگهداری پایین، ظرفیت عملیاتی بسیار بالا و … استفاده نمود.
میکسر ستلر طراحی شده شامل ۸ واحد است که هر واحد شامل یک میکسر و یک ستلر بوده و از جنس پلگسی گلاس ساخته شده است. امتیاز ویژه این دستگاه که باعث شده از سایر میکسر ستلرهایی که تاکنون ساخته شده است متمایز شود ابداع یک سامانه جدید درآن است، بطوریکه دستگاه توانایی هر دو عمل استخراج و استریپ را در هر واحد همراه با مکانیسم Recycle خواهد داشت. با داشتن این مکانسیم، صرفه جویی قابل توجهی در مصرف حلال و استریپر خواهیم داشت که از لحاظ اقتصادی و زیست محیطی بسیار حائز اهمیت است. بدلیل طراحی خاص این میکسر ستلر، انعطاف پذیری آن بسیار بالا می باشد و درصنایع مختلف هیدرومتالوژی و نیز چرخه سوخت هسته ای قابل کاربرد است. در این تحقیق، جهت ارزیابی کارایی دستگاه، جداسازی کادمیوم از اسید فسفریک صنعتی مورد بررسی قرار گرفته است . بر اساس نتایج حاصله، بدلیل طراحی هندسی مناسب میکسر ستلر و نوع و نحوه قرارگیری پروانه ها در میکسر، کادمیوم موجود در اسید فسفریک صنعتی با ضریب استخراج %۹۶ از ۵۰ mg/I به حدود ۲mg/I رسیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.