مقاله افزایش درصد نشاسته ،درصد ماده خشک و وزن مخصوص غده گیاه سیب زمینی در همزیستی با قارچ میکوریز آربوسکولار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش درصد نشاسته ،درصد ماده خشک و وزن مخصوص غده گیاه سیب زمینی در همزیستی با قارچ میکوریز آربوسکولار دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش درصد نشاسته ،درصد ماده خشک و وزن مخصوص غده گیاه سیب زمینی در همزیستی با قارچ میکوریز آربوسکولار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش درصد نشاسته ،درصد ماده خشک و وزن مخصوص غده گیاه سیب زمینی در همزیستی با قارچ میکوریز آربوسکولار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش درصد نشاسته ،درصد ماده خشک و وزن مخصوص غده گیاه سیب زمینی در همزیستی با قارچ میکوریز آربوسکولار :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

سیب زمینی یکی از محصولات اصلی و اساسی می باشد که در هکتار مقدار ماده خشک و پروتئین بیشتری نسبت بهمحصولات غله ای تولید می کند . کشت گیاهان در طی سالیان متمادی و استفاده از ارقام پرمحصول یا کاشت گیاهان پرنیاز ( از قبیل سیب زمینی) باعث تخلیه شد ید پتاسیم از خاکهای زراعی شده است( جلالی و راول، ۱۳۷۸ ). برای حل این مشکل استفاده از روش های بیولوژیک و شیمیایی مطرح می باشد. قارچ های میکوریز در تمام خاکها حضور داشته و با ر یشه اکثر گیاهان رابطه همز یستی ا یجاد می کنند . در مورد جذب پتاسیم توسط قارچهای میکوریز و انتقال آن به گیاه گزارش های متفاوتی وجود دارد، به نظر می رسد که توانا یی قارچ همز یست در جذب پتاسیم علاوه بر گونه قارچ (حتی ایزوله های مختلف یک گونه ) به شرا یط خاک مخصوصا وضعیت پتاسیم خاک و نوع گیاه میزبان بستگی دارد . همچنین احتمال می رود که قارچهای میکوریز آربوسکولار در تخریب کانیهای اولیه و رها سازی پتاسیم نقش داشته باشند(Mojallali&Weed, ( 1978 پژوهش حاضر به منظور تعیین ۱ – اثرات تلق یح دو گونه قارچ م یکوریز آربوسکولار . شامل گلوموس اینترارادیسز و گلوموس اتون یکاتوم (هر دو از ا یزوله های دشت تبریز) بر روی خصوصیات کیفی سیب زمینی. ۲- ارزیابی پاسخ دو رقم سیب زمینی به نامهای دراگا و مارفونا ، صورت پذیرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.