مقاله ارزیابی و مدیریت بهره برداری پایدار از منابع آب زیرزمینی درمناطق خشک ( مطالعه موردی : استان یزد )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و مدیریت بهره برداری پایدار از منابع آب زیرزمینی درمناطق خشک ( مطالعه موردی : استان یزد ) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و مدیریت بهره برداری پایدار از منابع آب زیرزمینی درمناطق خشک ( مطالعه موردی : استان یزد )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و مدیریت بهره برداری پایدار از منابع آب زیرزمینی درمناطق خشک ( مطالعه موردی : استان یزد )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و مدیریت بهره برداری پایدار از منابع آب زیرزمینی درمناطق خشک ( مطالعه موردی : استان یزد ) :

تعداد صفحات:۲۰

چکیده:

استان یزد با مساحتی حدود ۱۳۱۵۵۱ کیلومترمربع ( سومین استان کشور از لحاظ مساحت ) و جمعیت حدود ۸۸۰۰۰۰ نفر در محدوده فلان مرکزی ایران قرار گرفته است . متوسط بارندگی ۱۰۷ میلی متر در سال، میانگین سالیانه دما ۱۸ درجه سانتی گراد و میزان رطوبت نسبی بین ۳۰ تا ۳۵ درجه می باشد .
در مناطق خشک تأثیر منابع آب بر کلیه فعالیت های انسانی به حدی است که حتی شرایط و ویژگیهای فرهنگی انسانها را تحت تأثیر قرارمی دهند و وجود یا عدم وجود این ماده حیاتی تعیین کننده سرنوشت حال و آینده انسانها می باشد . به واسطه نبود منابع آب سطحی دائمی، عمدتاًً منابع آب زیرزمینی جهت مصارف کشاورزی و شرب و صنعت مورد استفاده قرار می گیرد . در حال حاضر کل آب استحصال شده از سفره های آب زیرزمینی استان معادل ۱۸۲۸ میلیون متر مکعبمی باشد که سهم تخلیه بوسیله چاه، قنات و چشمه به ترتیب ۱۱۴۱ ، ۵۸۹ و ۹۷ میلیون مترمکعب است .
از کل آب استحصال شده سهم کشاورزی ۹۱ درصد (۱۷۰۰ میلیون مترمکعب ) ، شرب ۶ درصد (۷۰ میلیون مترمکعب ) و سهم صنعت در مصرف معادل ۳ درصد( ۴۰ میلیون مترمکعب ) است ..
بیلان آب در استان یزد منفی و معادل -۲۷۰ میلیون مترمکعب می باشد که از جمله پیامدهای سوء زیست محیطی آن کاهش و افت سطح آب زیرزمینی به میزان ۶۷ سانتی متر در سال می باشد .
بیشترین میزان برداشت و مصرف آب در واحد هیدرولوژیک یزد – اردکان و معادل ۶۶۳ میلیون مترمکعب است . که مقدار کسری بیلان در این حوزه حدود ۵۰ درصد کل حوزه ها یعنی -۱۳۰ میلیون مترمکعب می باشد . با توجه به روند موجود جهت دستیابی به توسعه پایدار در منطقه آگاه ساختن افکار عمومی بویژه کشاورزان نسبت به بحران آب، آموزش و تشویق کشاورزان برای تغییر روشهای کشاورزی، تبدیل اراضی کوچک و پراکنده به اراضی یکپارچه، استفاده از فاضلاب تصفیه شده در صنعت و کشاورزی، توسعه صنایع کم مصرف آب به جای صنایع پرمصرف، تصفیه
فاضلاب های شهری و صنعتی و ; پیشنهاد می شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.