مقاله کاربرد سامانه اطلاعات مکانی در برنامه ریزی کاربری فضای سبز ( بوستان های شهری ) «مطالعه موردی شهر قدس»


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد سامانه اطلاعات مکانی در برنامه ریزی کاربری فضای سبز ( بوستان های شهری ) «مطالعه موردی شهر قدس» دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد سامانه اطلاعات مکانی در برنامه ریزی کاربری فضای سبز ( بوستان های شهری ) «مطالعه موردی شهر قدس»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد سامانه اطلاعات مکانی در برنامه ریزی کاربری فضای سبز ( بوستان های شهری ) «مطالعه موردی شهر قدس»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد سامانه اطلاعات مکانی در برنامه ریزی کاربری فضای سبز ( بوستان های شهری ) «مطالعه موردی شهر قدس» :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

برنامه ریزی شهری نیازمند انجام مطالعات و تحقیقات گسترده پیرامون عناصر و اجزای متعدد و متنوع شهری است که از آن جمله می توان به موضوع فضای سبز ( بویژه بوستان های شهری ) اشاره کرد .
توفیق این مطالعات و تحقیقات مستلزم بکارگیری ابزار توانمندی است که برنامه ریزان و مدیران شهری بـه کمـک آن بتوانند تصمیمات مؤثر و کارآمدی را در حوزه مورد مطالعه خود اخذ نمایند .
سامانه های اطلاعات مکانی (GIS) با برخورداری از توابع تحلیلی مختلف امکان تلفیق داده های مکانی و غیر مکـانی و همچنین مدیریت و تحلیل توأمان آنها را فراهم نموده و به عنوان سامانه های پشتیبان تصمیم سازی یا برنامه ریزیمورد استفاده واقع می گردند .
مطالعه موردی در تحقیق حاضر مربوط به برنامه ریزی فضای سبز شهر قدس استان تهران است . ایـن شـهر در زمینـه فضای سبز ( بویژه بوستان های شهری ) نسبت به استانداردهای موجود، با نارسائی ها و کمبودهای جدی مواجه است . در این تحقیق با استفاده از سامانه اطلاعا ت مکانی، وضعیت توزیع و پراکنش بوسـتانها و سـرانه مربوطـه در محـلات مختلف شهر مورد بررسی قرار گرفته و سپس مکان های مناسب برای احداث فـضاهای جدیـد و جبـران کمبودهـای موجود تعیین گردیده اند .
لازم به ذکر است که در این تحقیق، داده های مکانی پایه در محیط نرم افـزاری MicroStation ویـرایش و پـردازش ArcGIS شده و سپس جهت انجام تحلیل های مکانی و همچنین نمایش نتایج تحلیل هـای انجـام شـده، بـه محـیط انتقال یافته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.