مقاله بررسی کارایی مدلهای EPM MPSIAC در برآورد فرسایش و رسوب حوضه آبخیز چلاو (مطالعه موردی: ضلع شرقی حوضه آبخیز هراز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کارایی مدلهای EPM MPSIAC در برآورد فرسایش و رسوب حوضه آبخیز چلاو (مطالعه موردی: ضلع شرقی حوضه آبخیز هراز) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارایی مدلهای EPM MPSIAC در برآورد فرسایش و رسوب حوضه آبخیز چلاو (مطالعه موردی: ضلع شرقی حوضه آبخیز هراز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی مدلهای EPM MPSIAC در برآورد فرسایش و رسوب حوضه آبخیز چلاو (مطالعه موردی: ضلع شرقی حوضه آبخیز هراز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارایی مدلهای EPM MPSIAC در برآورد فرسایش و رسوب حوضه آبخیز چلاو (مطالعه موردی: ضلع شرقی حوضه آبخیز هراز) :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

در ایران تغییر در کاربری اراضی و تبدیل مراتع و جنگلها به زراعت، بخصوص زراعت دیم و عمومَا کشت در جهت شیبهای تند موجب تمرکز زیاد رواناب سطحی و در معرض فرسایش قرار گرفتن مناطق حساس شده و سالانه مقادیر متنابهی خاک جابجا می شود که از یک تا سه میلیون تن در منابع مختلف به آن اشاره شده است. مساله مهم در بررسی فرسایش خاک در یک حوضه آبخیز، ارزیابی کمی میزان فرسایش می باشد تا برنامه ریزی جهت حل مشکلات موجود با دقت بیشتری صورت گیرد. این امر مستلزم وجود ایستگاههای رسوبسنجی در حوضه می باشد. بطور کلی فرسایش یک پدیده اجتناب ناپذیر بوده و نمی توان آن را کاملا" از بین برد ولی فعالیتهای انسان می تواند آن را تشدید نموده و یا کاهش دهد. (نیک نامی، ۱۳۸۰ ).در حوضه آبخیز مورد مطالعه این مداخله انسانی، بیشتر شامل استفاده غیر اصولی از اراضی، تخریب پوشش گیاهی، شخم در جهت شیب دامنه ها و چرای بیش از حد و زود هنگام مراتع می باشد. عجم نوروزی( ۱۳۸۳ ) در بررسی کارائی دو مدل تجربی EPM و M PSIAC به صورت تلفیقی و زیر حوضه ای در برآورد فرسایش و رسوب حوضه آبخیز محمدآباد گلستان نتیجه گرفت که هر دو روش مدل دارای کارائی لازم در برآورد فرسایش و رسوب می باشد ولی اگر EPM به صورت تلفیقی کار شود دارای اطمینان بیشتری می باشد. دیونت و همکاران ( ۲۰۰۳ ) در بررسی کاربرد روشهای نیمه کیفی شدت رسوبزایی مخازن برای تنوع مکانی بار رسوب در مناطق مدیترانه دریافتند که مدلEPM کاربرد بیشتری در نواحی مختلف اقلیمی دارد و نیاز به کالیبره کردن مدلنمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.